Widok

Składak czy firmowy...

Witam,

Mam przeznaczone okolo 900 PLN na rowerek... co polecacie? Skladac samemu od podstaw czy kupic firmowy nowy? A moze uzywany, ale jak juz to gdzie w trojmiescie moge dorwac uzywany rowerek....

Pozdrawiam
Z gory thx za odpowiedzi

GG:1973710
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za 900zl to sobie za duzo nie poskladasz wiec kup lepiej cos gotowego, chyba ze znajdziesz cos przyzwoitego uzywanego :)
Zgadza się. Nie ma sensu za taką kasę składać samemu - składasz wtedy kiedy wiesz konkretnie czego chcesz i do czego to ma służyć i jeśli nie odpowiadają ci oferty gotowych rowerów.
Poszukaj czegoś gotowego - w prawie każdym sklepie rowerowym mogą być oferty za podobne kwoty.

Pzdr.
T.
Oki thx !!! :)

Wiec kupuje w sklepie... hmm moze polecacie jakis e-sklep lub jakis tani rowerowy z trojmiasta...

A co myslicie o tym rowerku:
http://www.erowery.pl/x_C_I__P_17815869-17810001.html

Pozdrawiam.
nie kupuj roweru przez net !! idz do sklepu, "przymierz", sprawdz, bedziesz wiedzial co kupujesz !
właśnie, idź do sklepu i przymierz. Apotem kup w necie taki sam bo tam zawsze taniej.
W ogóle nie wiem jak można by kupować rower przez neta, bez przejechania się na nim choćby kilkudziesięciu metrów i sprawdzeniu "jak leży".
Jeżeli chodzi o tą Meride to jest dość ciekawym modelem, przymierza się do jej zakupu mój ojciec. Patrzyliśmy razem z nim na inne rower w cenie do 1000zł i ciężko by było znaleść coś lepszego.
Jeżeli zdecydujesz się na tą Meride to daj znać jak się sprawuje.

pozdROWER
pozdrawiam
Żywy

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry