Widok

Składowisko hulajnóg na minuty

.
Takie coś to codzienność w Sopocie wyścigi nie daleko skm. Te hulajnogi stoją na stacji mevo a jak wiadomo na tych stacjach mevo nie wolno parkować ani hulajnóg ani swoich rowerów.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak, ale to ogłoszenie o nieparkowaniu swoich rowerów na stacjach mevo było bardzo dawno a mevo nie ruszyło, to ludzie uznali, że ileż można czekać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakby było Mevo, to by nie było tylu rowerów.

Jak kolejny sezon minął bez Mevo to nic dziwnego, że przestrzeń zarasta. Natura horret vacuum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak bo człowiek nie ma mózgu i trzeba jak zwierzątku domowemu np kotkowi postawić kuwetę tam gdzie ma potrzebę robienia... zasady społeczne po co to komu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak

Masz prosić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rzeczywiście w tym miejscu jest ustawionych tyle rowerów? Bo nie widzę ani jednego a września jeszcze nie mamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wolno haha

Kto im zabroni?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Działa

Działa ale nie dla wszystkich a od września ponad 60 tys ludzi będzie mogło testować rowery. Aktualnie około 1000 .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mevo

Dla mnie bardzo dużą różnice robi. Jestem pracownikiem Mevo i od września przez takie zdarzenia będę miał o wiele bardziej utrudnioną pracę. W jaki sposób mam relokować rowery jak stojaki są zajęte? Mam prosić ludzi aby odjechali bo chce postawić 5 rowerów?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zjedz snickersa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też się zgadzam , lecz na tą chwilę mevo nie działa i lepiej niech stoją tam niż na środku chodnika
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie. Ładnie zaparkowane stoją, nikt po złości ich tam nie rzucał na ziemię. To tylko znak że mieszkańcy mają potrzebę zostawiać tam tego typu sprzęt. Zakaz zakazem ale krzywdy i syfu nie robią. Temat bardziej do przemyślenia czy nie potrzeba tam zrobić miejsca na hulajnogi niż czepianie się o zapisy w regulaminie mevo.
popieram tę opinię 89 nie zgadzam się z tą opinią 4

Daj już spokój
Poniedziałek jest a ty już swoje frustrację wylewasz.
Napij się wody
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 56
do góry