Widok

Składowisko odpadów miasto zleca koncepcję

Planowany termin realizacji składowiska odpadów na Chełmie to 2019-2020
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja bardziej obawiam się tej dwupasmowej drogi pod oknami niż wysypiska. Gdańsk w wycinaniu zieleni przoduje chyba w całej Polsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma być składowisko od 4 do 5 tyś m 2 i park ale trzeba pamiętać że w przyszłości ma tam powstać droga a więc park nie będzie na całym terenie. PS jestem ciekaw czy fajnie będzie odpoczywać w parku który będzie zlokalizowany przy składowisku i przy dwupasmowej drodze - ja jestem aby nie ruszać tych terenów zielonych mieszkają tam jeże można spotkać 2 sarny i kilka lisów co więcej kilka lat temu miasto posadziło tam bardzo dużo drzew które w celu realizacji składowiska zostaną wycięte:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się pytam na jaką cholerę ? Skoro można podjechać na Jabloniową i tam taki punkt i można zostawić. Ten co będzie chciał to wywiezie na Jabloniową a ten co nie to i na Chełmie jak będzie miał pod nosem to nie wywiezie tylko pod altaną zostawi. Po drugie można zadzwonić i na telefon przyjadą i zabiorą z domu pralkę, lodówkę. To nie róbcie z Chełmu betonu bo i tak jest już w pip tych zabudowań! Zróbcie fajny park tego brakuje, drzew a tam fajnie miejsce jest na park coś jak central park w NY
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę że trzeba działać z radą dzielnicy żeby zaakcentować brak naszej zgody na budowę tego składowiska. Jestem gotowy na jakieś spotkanie w tej sprawie dobrze byłoby zebrać podpisy osób sprzeciwiających się. Zapraszam i czekam na Wasze propozycje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co na to rada dzielnicy chełm? Mieszkańcy są przeciwni powinni zadziałać przeciwko tej inwestycji w centrum naszego osiedla
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to trzeba się zebrać i zadziałać z tym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0