Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krystyna - opinia wątek zamknięty Sklep swietnie zaopatrzony. Ceny nie są niski ale w końcu to ręczne...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 października 2016

obsługa beznadziejna, ceny jak z kosmosu wątek zamknięty pani ekspedientka to chyba za kare tam pracuje. !!!!!!!!!! ja więcej...
~Jan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 lipca 2016

Gothic Cafe wątek zamknięty Używam Bolesławca w restauracji. Przy setkach obiadów dziennie, barku uwagi...
~Bogdan Gałązka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 marca 2012

gorąco polecam !!! wątek zamknięty Bardzo ładny asortyment, ale przede wszystkim przemiła obsługa. Panie super...
~Wiesia
-

dodano: 17 lutego 2012

Super!!! wątek zamknięty Dziękuję bardzo za profesjonalną i niezwykle miłą obsługę. Garnek gliniany do...
~Federico F
-

dodano: 13 lutego 2012

gorąco polecam wątek zamknięty profesjonalna, miła obsługa, szeroki asortyment,interesujące promocje
~mallaga.k@wp.pl
-

dodano: 12 lutego 2012

warto odwiedzić wątek zamknięty Sklep z wyjątkowo pięknym asortymentem. Bardzo dużo towaru, chociaż na...
~Elżbieta Pachnia
-

dodano: 2 lutego 2012

super wątek zamknięty super
~Andrzej
-

dodano: 1 lutego 2012

ciekawy sklep wątek zamknięty ciekawy sklep
~Joanna
-

dodano: 1 lutego 2012

Best Pottery Store in 3miasto! wątek zamknięty Nie piszę dobrze po polsku... I live in Gdansk and have many visitors from...
~Shelley
-

dodano: 31 stycznia 2012

świetny sklep wątek zamknięty Bardzo duzy wybór asortymentu. Przemiła obsługa.
~mador
-

dodano: 29 stycznia 2012

SUPER POLECAM wątek zamknięty Obsługa w stylu subiekta Rzeckiego życzył bym sobie tak zaangażowanych...
~Zbigniew Behrendt
-

dodano: 28 stycznia 2012

Sklep firmowy ZC "Bolesławiec" wątek zamknięty Byłam dzisiaj po raz pierwszy w tym sklepie wraz z moim mężczyzną i...
~Teresa Zabża
1

dodano: 14 stycznia 2012

PLECAM WSZYSTKIM!!! :D wątek zamknięty Witam wszystkich zainteresowanych przepiękną i oryginalną sztuką malowania na...
~KLIENTKA BARDZO ZADOWOLONA
-

dodano: 23 stycznia 2012

Piękna ceramika,profesjonalnie sprzedawana wątek zamknięty We wtorek ,zachęcona ciekawą wystawą, weszłam do sklepu przy ulicy Stągiewnej...
~marianna
-

dodano: 19 stycznia 2012

POLECAM GORĄCO SKLEP Z CERAMIKA wątek zamknięty BYŁAM BARDZO MILE ZASKOCZONA OBSŁUGA I DUŻYM WYBOREM W SKLEPIE.MOŻNA ZAMAWIAC...
~Karolina
-

dodano: 19 stycznia 2012

naprawdę polecam wątek zamknięty tym co wyróżnia sklep ZC "bolesławiec" poza oczywiście znakomitą ceramiką to...
~miszja
-

dodano: 18 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry