Widok
no właśnie ta pani była zarąbista, odana z całego serca, nigdy nie widziałem tak zasuwającej kobiety która robiła na 3 etaty, zawsze miła dla ludzi, ten sklep bez tej pani to jest pusty, teraz jest biedny zawsze pusto, brudny, obsługa do d*py , tam są dwie pannie nie miłe aż wchodzić się nie chce , nie polecam tego sklepu na różanym stoku 1 , drogo
Oni tam mają wszystko dobre, tylko ja tam nie chodzę od kiedy nie ma tej czarnej, ktora była kiedyś. Reszta za powoli obsługuje. Teraz jak są w sklepie 2 osoby to nie ma sensu wchidzić bo zakupy zajmą wieki. Czarna to był ekspres. No a piwa faktycznie mają sporo, tylko ze ja nie pije wiec to jakby mało mnie interesuje. Natomiast jest to sklep najdłużej otwarty na dzielnicy i czasem jak wracałam późno i nic już nie było otwarte to ten sklepik mnie uratowal. Otwarty jest też w różne dziwne święta w ktore te wszystkie netta i lewiatany są pozamykane.
Ludzie zastanówcie za nim coś powiecie pani Ania już tam nie pracuje bo z tego co mi wiado została zwolniona dyscyplinarnie a bez przyczyny raczej się takiego nie dostaje więc musiało być to coś poważnego. I nie jest taka idealna jak wam się wydaje. Już nie wiecie co wymyśleć ze sklep jest brudny, że ludzie tam nie przychodzą i ze obsługa nie miła nie macie już naprawdę co robić. A właścicielka cały czas jest ta sama która tez tam pracuje. Zresztą wszystkim ludzia się nie dogodzi jedni uważaj tak drudzy tak. A wy pomyślcie zanim obsmarujecie innych...