Widok
Sklep "Stokrotka" Pustki Cisowskie
Od czasu do czasu odwiedzam osiedlowy sklep "Stokrotkę" I gdy zamierzam tam cokolwiek kupić zawsze jestem zmuszony do poszukiwań towaru, który chce kupić . Co jakiś czas towar w tym sklepie jest przekładany z regału w którym był dotychczas na regały w innym miejscu . Klient ugania się po sklepie szukając towaru . Mleko w kartonikach umieszczone jest na najwyższej półce , gdzie dosięgnąć może tylko osoba o bardzo wysokim wzroście . Osoba o niższym wzroście już nie kupi tam mleka , bo nie dosięgnie.
W końcu rezygnuje z zakupów i idzie tam, gdzie kupuje się bez problemów.
W sumie to nie wiadomo czemu ma to służyć ? Osobiście, ja rezygnuję z dalszych zakupów i idę do innego pobliskiego sklepu...
W końcu rezygnuje z zakupów i idzie tam, gdzie kupuje się bez problemów.
W sumie to nie wiadomo czemu ma to służyć ? Osobiście, ja rezygnuję z dalszych zakupów i idę do innego pobliskiego sklepu...
Zamknij Ty swoją wszystkowiedzącą buzię gdynianko.
Nie znasz tej dziewczyny a śmiesz pierd... takie bzdury, aż głowa boli. A później zapewne pierwsza do komunii wyśpiewując na całe gardło!
Tak niefortunnie się dla Ciebie składa, że
jestem osobą bardzo blisko związaną z Natalią i jej partnerem, z którym to aktualnie ona zamieszkuje.
Ocenianie ludzi po pozorach jest słabe, a ja mam przyjemność widywać Natalię co najmniej 5-6x w miesiącu, bywam w ich domu, widzę jaka jest na co dzień.
Fakt, nie jest aniołkiem ( tak abstrahując, kto z nas nim jest?) , ale też nie masz podstaw aby ją tak obrażać.
Zastanów się nad sobą, bo przemawia przez Ciebie pieniacza nienawiść.
Nie znasz tej dziewczyny a śmiesz pierd... takie bzdury, aż głowa boli. A później zapewne pierwsza do komunii wyśpiewując na całe gardło!
Tak niefortunnie się dla Ciebie składa, że
jestem osobą bardzo blisko związaną z Natalią i jej partnerem, z którym to aktualnie ona zamieszkuje.
Ocenianie ludzi po pozorach jest słabe, a ja mam przyjemność widywać Natalię co najmniej 5-6x w miesiącu, bywam w ich domu, widzę jaka jest na co dzień.
Fakt, nie jest aniołkiem ( tak abstrahując, kto z nas nim jest?) , ale też nie masz podstaw aby ją tak obrażać.
Zastanów się nad sobą, bo przemawia przez Ciebie pieniacza nienawiść.