Widok

Sklep bokserski Trójmiasto

Gdzie w Trójmieście znajdę sklep ze sprzętem bokserskim?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A konkretnie jaki sprzęt chcesz kupić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konkretnie chodzi mi o rękawice bokserskie, takie lepsze, bo badziewie za 50 zł mnie nie interesuje... Chodzi mi o takie powyżej 100 zł, ale żeby 200 nie przekraczały
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na ogłoszeniach trojmiasto.pl, w zakładce sprzęt sportowy,ktoś chce sprzedać rękawice everlasta ...nie wiem jaki rozmiar ale bynajmniej ktoś zaznaczył ,że dwa razy ubrane, możesz sprawdzić je i dopytać
ja polecam skórzane rękawice są dużo droższe ale wytrzymują naprawde wiele ,nie popękają i są wygodniejsze, do tego koniecznie owijamy kostki po nadgarstek taśmą(tworzymy taki stabilizator z taśmy) i dopiero rękawica...technike zakładania taśmy moża obejrzeć na youtube lub pewnie trener Ci pokaże ale nawet do amatorskiego boksowania worka w domu warto stosować taśmę pod rękawce...
a do kopania worka adidasy za kostkę np.everlasta, lonsdale....
Intersport w Galerii Bałtyckiej
Decathlon w CH przymorze

pełno ich jest
Podejrzewam że pytającemu nie chodziło o listę większych sklepów sportowych w mieście.

Intersport w Galerii Bałtyckiej bardzo mały wybór wysokie ceny, zresztą tak jak w większości innych sklepów sportowych.
Decathlon w CH przymorze. faktycznie można tu kupić rękawice za 60 zł. Ogólnie jednak sklep też nie jest tani i promowane są marki własne.

Ogólnie sklepy się cenią ale asortyment jest bardzo ubogi.
Gdy chciałem kupić rundomierz i odwiedziłem większość sklepów sportowych w 3city to wszędzie robili karpia i byli zdziwieni że coś takiego istnieje. Musiałem kupić go w internecie w sklepie everlasta.

Ja korzystam czasami z małego sklepu Hokkaido który był we Wrzeszczu ale przeniusł się na Przymorze obok Lerua Merlin.
TPH "Hokkaido"
http://www.hunter.pl
ul. Grunwaldzka 303
80-314 Gdańsk
Na stronie twierdzą że sklep istnieje ale dawno tam nie byłem i nie wiem czy jeszcze tam faktycznie jest.

Korzystałem też z usług
http://www.marba.com.pl/
MARBA-SPORT Marcin Mocarski
Miszewko 18 a
80 -209 Chwaszczyno
od poniedziałku do piątku 8.00-16.30

Worek zdecydowałęm się kupić przez internet z Elbląga
Nie wiem czy tak pełno... W Decathlonie na Przymorzu same marki własne, bałagan na stoisku, nikogo z obsługi, rękawice rozpakowane i leżą pomieszane z innymi, nie idzie ich dobrać do pary. Pojechałem do Decathlonu na Kartuską, kupiłem piękne rękawice Adidas, w miarę przyzwoitej cenie. Myślę że temat zamknięty.
Ja kupowałem sprzęt w Intersporcie i jestem dość zadowolony, nie zapłaciłem dużo, a jakość solidna.
Pod trojmiastem jest producent, http://www.ewalka.pl - bardzo dobra jakosc i cena sensowna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
On szuka rękawic a nie worków, poza tym te worki....:)

W Internecie smialo rękawic szukaj. Dobre rękawice to nie t-shirty w rozmiarach M,Lczy XL, które musisz mierzyć. Kierujesz sie wagą rękawic i materiałem przy zakupie. Rękawiczki w okolicach 200 teoretycznie Ci na lata by mogły wystarczyc, ale nie wystarczą. Z rękawicami jak z obuwiem do biegania, po czasie wciąż dobrze wygladaja a jednak czas wymienic. Po prostu się wypełnienie zbija.
Polecam sklepy w necie.
pozdr

Inne tematy z forum Sport

odżywki dla sportówców aktywnych... (3 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (5 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

Czy warto uprawiać sport? (13 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry