Widok

Sklep bokserski Trójmiasto

Gdzie w Trójmieście znajdę sklep ze sprzętem bokserskim?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A konkretnie jaki sprzęt chcesz kupić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konkretnie chodzi mi o rękawice bokserskie, takie lepsze, bo badziewie za 50 zł mnie nie interesuje... Chodzi mi o takie powyżej 100 zł, ale żeby 200 nie przekraczały
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na ogłoszeniach trojmiasto.pl, w zakładce sprzęt sportowy,ktoś chce sprzedać rękawice everlasta ...nie wiem jaki rozmiar ale bynajmniej ktoś zaznaczył ,że dwa razy ubrane, możesz sprawdzić je i dopytać
ja polecam skórzane rękawice są dużo droższe ale wytrzymują naprawde wiele ,nie popękają i są wygodniejsze, do tego koniecznie owijamy kostki po nadgarstek taśmą(tworzymy taki stabilizator z taśmy) i dopiero rękawica...technike zakładania taśmy moża obejrzeć na youtube lub pewnie trener Ci pokaże ale nawet do amatorskiego boksowania worka w domu warto stosować taśmę pod rękawce...
a do kopania worka adidasy za kostkę np.everlasta, lonsdale....
Intersport w Galerii Bałtyckiej
Decathlon w CH przymorze

pełno ich jest
Podejrzewam że pytającemu nie chodziło o listę większych sklepów sportowych w mieście.

Intersport w Galerii Bałtyckiej bardzo mały wybór wysokie ceny, zresztą tak jak w większości innych sklepów sportowych.
Decathlon w CH przymorze. faktycznie można tu kupić rękawice za 60 zł. Ogólnie jednak sklep też nie jest tani i promowane są marki własne.

Ogólnie sklepy się cenią ale asortyment jest bardzo ubogi.
Gdy chciałem kupić rundomierz i odwiedziłem większość sklepów sportowych w 3city to wszędzie robili karpia i byli zdziwieni że coś takiego istnieje. Musiałem kupić go w internecie w sklepie everlasta.

Ja korzystam czasami z małego sklepu Hokkaido który był we Wrzeszczu ale przeniusł się na Przymorze obok Lerua Merlin.
TPH "Hokkaido"
http://www.hunter.pl
ul. Grunwaldzka 303
80-314 Gdańsk
Na stronie twierdzą że sklep istnieje ale dawno tam nie byłem i nie wiem czy jeszcze tam faktycznie jest.

Korzystałem też z usług
http://www.marba.com.pl/
MARBA-SPORT Marcin Mocarski
Miszewko 18 a
80 -209 Chwaszczyno
od poniedziałku do piątku 8.00-16.30

Worek zdecydowałęm się kupić przez internet z Elbląga
Nie wiem czy tak pełno... W Decathlonie na Przymorzu same marki własne, bałagan na stoisku, nikogo z obsługi, rękawice rozpakowane i leżą pomieszane z innymi, nie idzie ich dobrać do pary. Pojechałem do Decathlonu na Kartuską, kupiłem piękne rękawice Adidas, w miarę przyzwoitej cenie. Myślę że temat zamknięty.
Ja kupowałem sprzęt w Intersporcie i jestem dość zadowolony, nie zapłaciłem dużo, a jakość solidna.
Pod trojmiastem jest producent, http://www.ewalka.pl - bardzo dobra jakosc i cena sensowna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
On szuka rękawic a nie worków, poza tym te worki....:)

W Internecie smialo rękawic szukaj. Dobre rękawice to nie t-shirty w rozmiarach M,Lczy XL, które musisz mierzyć. Kierujesz sie wagą rękawic i materiałem przy zakupie. Rękawiczki w okolicach 200 teoretycznie Ci na lata by mogły wystarczyc, ale nie wystarczą. Z rękawicami jak z obuwiem do biegania, po czasie wciąż dobrze wygladaja a jednak czas wymienic. Po prostu się wypełnienie zbija.
Polecam sklepy w necie.
pozdr

Inne tematy z forum Sport

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

Niskie libido (17 odpowiedzi)

Czy to normalne, że w wieku 35 lat mam znacznie niższe libido oraz mam problemy z potencją. Co...

Narty biegowe czy turystyczne? (4 odpowiedzi)

Witam, chcę zacząc zabawę i trochę pobiegać na nartach. zaczęłam czytać artykuły, jest mnóstwo...

do góry