Widok
Pomysl idealny. Brakuje porzadnego sklepu z wedlinami i miesem w okolicach ul. wodnika, jednorozca. Niby w delikatesach mozna kupic ale hmmm jak widzialam tam to mieso to po piwrwsze droooogo a po drugie nie wyglada na super swieze. Wiec jezdze z mezem samochodem poza osowe i tam tez kupujemy mieso.
Tak jak napisałaś, o ile mowao delikatesach 'czar osowy' mięso i edliny zarówno cenowo jak i jakościowa pozostawiają wiele do życzenia. Żałuję małej aktywności w tym wątku bo sam zamieszkując tutaj (a stało się to niedawno) zauważyłem brak sklepu z prawdziwego zdażenia z tym asortymentem. Z ciekawości jęsli mogę spytać - daleko dojeżdżacie? I czy do sklepu typowo mięsnego czy zaopatrujecie się w Realu czy czymś w podobie?
wedliny kupujemy raczej tylko i wylacznie w sklepie typowo miesnym. Zazwyczaj kupujemy jak odwiedzamy rodzicow u nich w poblizu jest az 5 miesnych sklepow. Wiec do wyboru do koloru i wszystkie nie narzekaja na brak klientow. Jesli chodzi o Barniewicka to moze i sa 3 sklepy miesne ale ja myslalam raczej o braku porzadnego miesnego wlasnie ty w okolicach delikatesow na wodnika,jednorozca,nike,ariadny,hermesa te okolice:)