Widok

Sklep mięsny na Osowej. Gdzie kupujecie mięso?

Noszę się z zamiarem otworzenia sklepu z dobrym świeżym mięsem i wędlinami. Zauważyłem, że na Osowej jest tylko jeden. O ile się nie mylę. Co sądzicie o takiej inwestycji? Gdzie Wy zaopatrujece się w mięso?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomysl idealny. Brakuje porzadnego sklepu z wedlinami i miesem w okolicach ul. wodnika, jednorozca. Niby w delikatesach mozna kupic ale hmmm jak widzialam tam to mieso to po piwrwsze droooogo a po drugie nie wyglada na super swieze. Wiec jezdze z mezem samochodem poza osowe i tam tez kupujemy mieso.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak napisałaś, o ile mowao delikatesach 'czar osowy' mięso i edliny zarówno cenowo jak i jakościowa pozostawiają wiele do życzenia. Żałuję małej aktywności w tym wątku bo sam zamieszkując tutaj (a stało się to niedawno) zauważyłem brak sklepu z prawdziwego zdażenia z tym asortymentem. Z ciekawości jęsli mogę spytać - daleko dojeżdżacie? I czy do sklepu typowo mięsnego czy zaopatrujecie się w Realu czy czymś w podobie?
A o jakiej części Osowej myślisz? Bo koło Barniewickiej są aż 3 sklepy mięsne!
wedliny kupujemy raczej tylko i wylacznie w sklepie typowo miesnym. Zazwyczaj kupujemy jak odwiedzamy rodzicow u nich w poblizu jest az 5 miesnych sklepow. Wiec do wyboru do koloru i wszystkie nie narzekaja na brak klientow. Jesli chodzi o Barniewicka to moze i sa 3 sklepy miesne ale ja myslalam raczej o braku porzadnego miesnego wlasnie ty w okolicach delikatesow na wodnika,jednorozca,nike,ariadny,hermesa te okolice:)
Dziękuje Sylwia za Barniewicką , bo szczerze mówiąc tak daleko się jeszcze tu nie wypuszczałem. Kojarzyłem tylko jeden mięsny na Balcerskiego. Ja miałem na myśli właśnie ul. Wodnika itp. Nie wiem być może ta budująca się 'czerwona torebka'
CZY OTWIERA Pan ten sklep w Osowie na WODNIKA W TYCH PAWILONACH NOWYCH , FAJNIE BY BYLO BO NIEDALEKO MIESZKAM, A MA Pan jakies konkretne wyroby znane marki wedlin sprawdzone....smaczneewelin90
No przecież jest pełno sklepów mięsnych,ale i tak każdy mądry na Osowie wie ,że mięso tylko z "Marcina".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a jak dla mnie przydałby sie KUMMER mają bardzo dobre wyroby.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny kiedyś w jednym miejscu na forum polecaly befsztyk.pl, dostarczą zamówione mięso do domu, ale mają super jakość, ja raz zamawiałam właśnie z ich polecenia tu na forum i nie zawiodłam się :)
Ja polecam Gzelle w Marcinie cenowo mają podobnie do Gzelli a tam mięso zawsze wygląda świeżo
Witam... a ja kupuje na kartuskiej...tez maja ok wedliny i wyroby ...cenowo nie ejst zle a jakosciowo tez dobrze...
Wiec jezdze z mezem z kim mezem

Inne tematy z forum Osowa

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...

do góry