Widok

Sklep

Łostowice Temat dostępny też na forum:
Aco sądzicie o sklepach w borkowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stokrotka jest droga a wędliny i podroby nie świeże. Na początku było OK, ale się popsuło...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda.Trzeba unikać kupowania mięsa w stokrotce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale bzdury piszecie, pracuje w stokrotce , nie sprzedajemy nieświeżych wędlin ani mięs, pilnujemy dat ważności wszystkich produktów, wszystko po terminie leci w kosz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
he he he nie ma to jak reklama...
Witam!
Właśnie wczoraj wysłałam męża po kiełabsę do stokrotki (powawelską) to przyniósł coś (nie można tego nazwać kiełabasą) na opisie metki było "berlinki" cena 22,00 zł. (zawsze myślałam, że to są parówki) Gdzie powawelską kupowałam w zeszłym tygodniu po 15,00 zł. za kg. porażka
Już drugi raz się zdarzyło, że wcisnęli mu coś innego niż miało być. Nie dość że drogo to jeszcze nie da sie tego zjeść.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mąż....chyba tez sie nie zna czy o co chodzi...nic z tego nie zrozumiałam...heheh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stokrotka- Mięso i wędliny dość często są nie świeże, produkty mrożone mają grubą warstwę lodu i konsystencję jak by były rozmrożone i zamrożone na nowo, czystość w sklepie też pozostawia wiele do życzenia. No i te wieczne kolejki bo tylko jedna kasa czynna.

Natomiast po przeciwnej stronie Stokrotki jest fajna piekarnia i warzywniak, oczywiście nie mogę zapomnieć o genialnej kwiaciarni :)
a czy w okolicy jest sklep rybny?
Niestety nie ma, z tego co wiem najbliższy na Chełmie, jednak ja osobiście jeżdżę do Brzeźna, do Rybki, tam jest smacznie i świeżo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry