Widok

Sklepy "Wszystko po 5 zł"

Jak zauważyliście na naszym rynku pojawiły sie tego typu sklepy.Zastanawia mnie to,czy Ci handlowcy mają w ogóle jakiś zysk z tego.No i czemu te pierdoły są takie tanie?Czyżby były kiepskiej jakości?A może to jednorazówki?Chociaz musze przyznać,że mam parę rzeczy z tych sklepów,głównie ramki bo są fajne,ale i pojemniczki.Jak myslicie,o co tu chodzi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widze teoria spisku pracuje hehehe
Jak zwykle chodzi o zysk , jak przygladalem sie takim stoiskom "Wszystko po 5" to towar miejwiecej wart jest 1zl - 2zl gora za sztuke , areszta to zarobek .
>
dodatkowo w rachube wchodzi wyprzedarz jakiejs hurtowni , aby odzyskac gotowke

*** nieczynne *****
jaka złotówka za sztuke :) za miske ryzu caly dzien pracuje i pomaluje w krzywe kwiatki czy inne bazgrolki 1000 wazoników
Oj User chyba nie zgodziłabym się tak do końca z Tobą.Są tam rzeczy warte chyba więcej niż 1-2 zolki.A najciekawsze jest to,ze czasami w innym sklepie ta sama rzecz jest 100 razy droższa.A moze te pierdołki nie są z hurtowni które robią wyprzedaż,bo ile można wyprzedawać towar zwłaszcza,ze tych sklepów jest pełno w kraju,a może one pochodzą prosto od producenta????Wtedy może by się zgodziła ta twoja teoria.

Wszystko bylo by okej, ale widac ktos nie lubi Moreniakow. gdzie jest sklep "Wszystko po 6 zl "

Pozdrawiam Ramool :)
MoReNkA TeAm StArOgArDzKa
Z tych sklepow po 5 zl nie kozystalem bo nie mialem takiej potrzeby, ale bardzo lubie ksiegarnio-antykwariaty....mozna kupic troszke starsze ksiazki za kilkanascie zlotych....powinno byc tego wiecej;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Towarzyskie

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

do góry