Widok

Sklepy rowerowe

Zamierzam kupić rower, jakie sklepy polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
markowe ;)

nie kupuj z marketów bo to w większości szmelc, chociaż idzie trafić na wytrzymały sprzęt - miałem taki marketowy za 600zł przez 3-4 lata i cały działał bez zarzutu, dopóki go nie ukradli

nie kupuj na rynkach/bazarach bo tam większość to kradzione no chyba, że mają dowód zakupu - a nie mają

poluj na promocje - ja swój kupiłem prawie 20% taniej niż normalnie ale kupowałem pod koniec sezonu w Wejherowie w Prosporcie

Z takich popularnych sklepów jest jeszcze rowerowy na wysepce we wrzeszczu

a najlpiej wejdź na tę stronkę http://katalog.trojmiasto.pl/sport_i_rekreacja/sklepy_i_serwisy_rowerowe/gdansk/ i jak masz czas to poczytaj opinie, sprawdź oferty albo dzwoń ;)
"nie kupuj z marketów bo to w większości szmelc, chociaż idzie trafić na wytrzymały sprzęt - miałem taki marketowy za 600zł przez 3-4 lata i cały działał bez zarzutu, dopóki go nie ukradli"

No proszę. Niby złom z marketu a jeszcze złodziej się nacieszył ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
plebsowi też się coś od życia należy ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcesz kupić rower do regularnego jeżdżenia, to dobrze wybierz i przemyśl, co potrzebujesz.

Co, do sklepu to chyba największy wybór maja w Żuchlińskim w Gdyni (http://zuchlinski.com.pl/), potem na Hallera koło stacji jest chyba BikersWorld, ale jak oglądałem kiedyś to koleś chciał mi za 100% ceny wcisnąć roczny model z zarysowaniami, więc trzeba uważać i na cenę spojrzeć, po za tym na kartuskiej Buga Sport, trochę jest tam tego, ale mniej niż w Żuchlińskim.

Osobiście polecam Unibike, dobry stosunek cena/jakość, lepsze komponenty za tą samą cenę, mam i ogólnie jestem zadowolony.
od roku działa sklep rowerowy w Gdyni na demptowie, chyloni czy jak to zwą . Jedzie się Kartuską potem przed wiaduktem (nad obwodnicą) w lewo, sklep jest po lewej stronie w domku jednorodzinnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry