Widok

Skm Przymorze łapanka

Policja wypełnia swoje obowiązki i zatrzymuje pasażerów bez maseczek, uważajcie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgaduję że nie trafiłeś(aś) w komentarz niżej ("i cacy"), bo tam by to bardziej pasowało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesteś osobą pozbawioną zdrowego rozsądku. o losie...

Ja tam poproszę linki lub tytuły periodyków medycznych w których są te rzetelne opracowania :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Betoniara

Ile twoja mum musiała zjeść cementu, że takiego pustaka urodziła??????

Wiesz co to znaczy wdychanie powietrza przez wilgotną brudną szmatę? Tak, taka maska już po niedługim czasie jest brudna o kilku godzinach nie wspominając. A są tacy mądrzy co noszą jedną jednorazową przez kilka miesięcy. Twierdzisz, że wdychanie grzybów i powietrza zawilgoconego od mokrego materiału nie jest szkodliwe? Otóż jest, szczególnie zimą :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kto pozwala masce zgrzybieć? Przecież to łatwo wykrywalny i**otyzm.

Skoro tak bardzo się boisz własnej wilgoci to jak czarne musisz mieć serce skoro pozwalasz jej rozchodzić się wśród obcych, Bogu ducha winnych ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czarne serce? Wow, mamy na pokładzie propagandystę level master :) czarne serca mają ci, którzy propagują i wstrzykują szkodliwy preparat, za co kiedyś odpowiedzą :) Szkoda słów na zaślepionych ludzi, wy naprawdę pragniecie mieć bicz nad sobą i nie dacie już sobie pomóc... Jeżeli nie widzisz zagrożeń płynących z oddychania przez zawilgocony materiał i co się osadza na takich maskach noszonych w kieszeniach i wymiętolonych to ja już nie mam pytań :) no ale dla was sie liczy to co widoczne. Nie widzisz czerwonego grzyba w kropki na niej no to grzyba nie ma :D

czemu piszesz uważajcie?

jest zasada/ obowiązek / ochrona--noś maseczkę.
Nie ostrzegaj...Przestrzegaj
do góry