Widok

Skm grzeje tak,

że ludzie stoją, bo nie można usiąść przy parzacych grzejnikach. Sklad zmodernizowany, kurs z 7.22 z GdSrodmiescie. to wzruszająca wręcz troska o godne warunki dla pasażera, naprawdę tak wzruszająca, że wręcz wszyscy tu płaczą z potu i zaduchu.

SKM - czemu jestescie aż tak beznadziejni?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie korzystaj skoro masz tak cierpieć
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 59

Tak ma być!

Ciesz się że pociąg przejechał
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 15

Kogo przejechał?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli cieknie Ci rura w mieszkaniu, to co robisz? Naprawiasz usterkę, czy wyprowadzasz się z mieszkania i zostajesz bezdomnym? Jeśli Twoje dziecko źle się zachowuje - stosujesz metody wychowawcze i statarasz się poprawić sytuację, czy raczej porzucasz dziecko w lesie? Gdy sąsiad hałasuje w nocy, to czy idziesz porozmawiać lub wzywasz policję, czy raczej wyprowadzasz się na wieś?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ostrzeżenie dotyczy butów czy grzejnika?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgłoś do skm na maila

Ja kiedyś napisałam. To odpisali, że są termostaty i to nagrzewa do jakiejś temperatury...jak więcej osób napisze, to może coś zrobią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak w skm jest za goraco.

Ide do kierownika i proszę ,by mniej dawał do pieca. Zawsze działa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proponuję rower

Ja już drugi rok jeżdżę, nawet w zimę - da się. I jestem niezależny od SKM i komunikacji miejskiej - zero spóźnień, z domu wychodzę o której potrzebuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak

Ja piszę na raporcie w każdym z tych przypadków i jeszcze nigdy nie nie zawiodłem. Fakt, rura dalej cieknie, dzieciak dalej ma kuratora, a nocami spać nie można, ale za to ile się dowiedziałem, ilu wspaniałych ludzi poznałem, tego nikt mi nie zabierze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry