Widok

Skm

Testuje pd tygodnia skm pd 5 do 6:30 z Gdyni do Gdańska i każda skm jest opóźniona bycie na czas to nie realne w pracy
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM opóźnione od rana

Odjazd planowany o 6:32 z Gdańsk Główny, stoi na stacji a już jest 6:41
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już ruszył :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przeciez wystarczy wyjść wcześniej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 37

Rozumiesz ??

Jeżdżą Nie o podanej godzinie :-D Wyjdziesz wcześniej i Nie masz pewności, że pojedziesz o czasie :-D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przypominam

Trwa przebudowa peronow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ale w związku z przebudowa ktoś pomyślał o zmianie rozkładu jazdy. To na co była ta zmiana? Ten remont to jakaś porażka dla pasażerów skm
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Perony to teraz tylko wymówka. Na tych remontowanych nie ma już problemów, chyba że dla pieszych, jedyny problem to mur we Wrzeszczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W liceum miałem taką historyczne co waliła nieobecności za spóźnienia i nie było tłumaczenia że tramwaj się spóżnił czy autobus nie przyjechał. Napoczatku nikt sobie z tego nic nie robił ale jak potem wyszlo ile jest nieobecności wszyscy się nauczyli być na pierwszą lekcje na czas. Jak mawiała owa belfer wystarczy wyjść wcześniej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

Absurd

Czyli według Ciebie mam wyjsc godzinę wcześniej bo może SKMka sie spóźni a może nie. I potem warować godzine (kosztem niewyspania) pod salą jeśli przyjedzie o czasie? Fantastyczny pomysł...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli dopuszczała się przestępstwa poświadczania nieprawdy w dokumentach urzędowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Paranoja

Stoję w Redlowie. Pierwszy komunikat: że SKM do Wrzeszcza (bo oczywiście zabawa w 10-minutowe stanie we Wrzeszczu, jak się chce jechać dalej, od miesięcy trwa w najlepsze) opóźniona o 7 minut. Pół minuty pozniej: że SKM w drugą stronę, do Wejherwowa, opóźniona o 5 minut. Jeszcze dobrze nie skończył się komunikat, a leci kolejny, ze ta do Wejherowa to jest opóźniona... 8 minut. Robią z ludzi i**otow, nie ma żadnej alternatywy komunikacyjnej. A na dworze 0 stopni, albo i minus.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mądralom od "wystarczy wyjść wcześniej" - tak, wychodzę już od dawna, i efekt jest taki, że i tak nie da się dojechać na czas do pracy. A trasa SKM, wg rozkładu rzekomo 35 minut, trwa od 45 minut do godziny. Remonty się kończą, a czas jazdy tym skansenem i tak się wydłuża.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najgorsza firma przewozowa w Polsce

Kto w końcu pogoni tą hołotę co tam rządzi?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najlepszym dowodem na to, że SKM to zart, jest tzw. zmieniony rozklad. Coś tam powiesili, ale to, co jeździ, i tak jezdzi zupełnie od czapy, inaczej. Najlepiej to wygląda we Wrzeszczu, gdzie - jeden po drugim - podawane są wzajemnie sprzeczne komunikaty, za ile i co, jadące w jakim kierunku, przyjedzie. Totalne lekceważenie pasażerów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najważniejsze że są premie i jadą leci.

Banda nieudaczników skm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

SKM mimo tych opóźnień

jest bardziej przewidywalna niż podróż samochodem. Wychodzę na skmkę 10 min wcześniej i do pracy przyjeżdżam na czas albo nawet wcześniej, bo łapię wcześniejszy opóźniony pociąg. Jak jechałem autem to w korku koło Urzędu Miejskiego w Gdańsku traciłem 15-25 min, a to nie był jedyny korek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

To brzmi jak tekst z filmu Barei
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja to proszę Pana mam bardzo dobre połączenie , wstaję rano

za piętnaście trzecia. Latem to już widno.Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem,śniadanie jadam na kolację,więc tylko wstaję i wychodzę.
-No ubierasz się pan
-W płaszcz jak pada.Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?
-Aaaa...fakt.
-Do PKS mam pięć kilometry.O czwartej za piętnaście jest PKS.
-I zdanżasz Pan?
-Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa.Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny, do Stadionu. A potem to mam już z górki, bo tak:119, przesiadka w trzynastkę, przesiadka w 345 i jestem w domu. To znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma. To jeszcze mam kwadrans.To jeszcze sobie obiad jem w bufecie.To po fajrancie już nie muszę zostawać,żeby jeść, tylko prosto do domu i góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać

Niech zgadnę - jechałeś koło UM bo tam pracujesz? To teraz wiem skąd ta niedorzeczna opinia.

Hmm, na drogach?

Raczej na szynach. Może osobny wątek SKM warto wprowadzić?

Z Śródmieścia 7.20???

7.20, 7.40 nie było dzisiaj takiej skm! Wchodzę na peron 7.17 aby jechać planowo 7.20 a tam zonk! Skm będzie o 7.28 a kolejny 7.58. Jak to???od kiedy te zmiany??

Polecam Polregio

Polecam
do góry