Widok

Skm to parodia

Skm z Gdańsk Śródmieście gdzie stała już ponad 10 minut, nie odjechała wg rozkładu 5:41 tylko 5:45.. I jak to ma później normalnie funkcjonować, jak ze stacji początkowej odjeżdża już z opóźnieniem?.. Za co my płacimy..nie dość, że wg rozkładu odjeżdżają co 20 minut to jeszcze z opóźnieniem.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam auto

Sam beczysz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co

Jak kupi auto to będzie płacz o korki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja wiem, że to parodia i mi też się nie podoba, że tak to wygląda, ale pomyślałeś może, że to ze względu na remonty i jeżeli kolejka do śródmieścia się spóźnia to ta ze śródmieścia też musi odjechać później bo mają wyznaczone miejsce na minięcie się? więc to nie jest widzimisię konduktora, że sobie postał jeszcze te 4 minuty, bo jak nie na śródmieściu, to na głównym by zapewne ten czas odstał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powinniśmy wszyscy zastrajkować

I przesiąść się na inny środek lokomocji oprócz SKM gdyby zobaczyli straty finansowe może zaczęło by normalnie w końcu wszystko funkcjonować ale to jest niestety nierealne więc będzie tak do końca świata i jeden dzień dłużej że nigdy nie będą jechać na czas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

WKM Wolna Kolej Miejska

WKM Wolna Kolej Miejska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ważne, bo jak jedziesz z przesiadkami To ci burzy cały dojazd. Kolejny autobus może jezdzi co pół godziny albo 40 minut. Wtedy takie opóźnienie skm 4 minuty powoduje, że się do pracy spóźniasz 40 minut!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i przez takie bagatelizowanie problemu jest u nas jak jest. Przyzwolenie na wszelkie łamanie zasad.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jeżdżą co kilka minut czy tam 10 minut nawet

To te 4 minuty to tak jakby w ogóle nie przyjechała... 4 minuty to może się spóźnić TLK z Przemyśla....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ale kogo to obchodzi...

Myślisz, że zarząd się tym przejmuje? Kaskę na koncie mają? Mają co miesiąc... Na wigilię usiądą przy stole z szacunkiem rodziny? I będzie och ach mój synek ma stanowisko!! Moja córcia ma stanowisko!!! A to, że spółka w stanie rozkładowym... A kogo to obchodzi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przychodzisz normalnie

A wsiadasz do wcześniejszego pociągu :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może kierujący ma problemy żołądkowe,lub coś sie stało.Ty zaś już szczekasz,tez jezdzę po 5 skm i nie narzekam od ponad roku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak żyć?

Krótko. Kup se auto.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 42

Oh nie. 4 minuty. Jak żyć
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 77
do góry