Widok

Skm w stronę gdańska stoi

Skm na wysokości orłowa stoi przed stacją. Nie wiadomo czemu. W stronę gdańska.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM

czlowiek nie moze byc sprawca tylko niezabezpieczony przejazd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Człowieku ty w ogóle czytasz to co piszesz. Nikt nikogo nie oskarża. A jak już chcesz coś konkretnego napisać to zaczerpnij wiedzy i miej sprawdzone informacje. Rozumiem że znasz zasady BHP że komentujesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę tego nie rozumiem, bo całe SKM zachowuje się jakby to był pierwszy wypadek w historii! Zero informacji o tym, że pociągi kursują tylko do Sopotu i Gdyni Redłowa, lakoniczna info o opóźnieniach na peronach a potem wyrzucenie przez konduktora zdezorientowanych pasażerów na peronie. Po prostu dzieci we mgle... Na szczęście jest Regio... kiedy tylko mogę korzystam z tego przewoźnika.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A tak serio, to na bok i ruch powinno sie po 5 min przywrocic. Pamietam z czasow szkolnych jak w okresie jesienno zimowym prawie dzien w dzien skm stala bo ktorys sobie nie potrafil poradzic i wybieral najlatwiejsze wyjscie. A ludzie czekaja i sie denerwuja tylko.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Koleje Mazowiecki, intercity i inne też?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę pisać po polsku

Nie ma takiego słowa jak post faktum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tez
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zenada

Najgorsze jest to ze ludzie poszli na przystanki atobusowe a kierowcy zkm Gdynia wogole nie przestrzegali zasad panujacych w pandemi pani ktora kierowala autobusem 21 ktory idjzedzal z alei niepodleglosci w Sopocie o godzinie 16.27 wogole nie dostosowala sie to nakazow w trekcie pandemi wpuscila pelen autobos ludzi ktorzy poprostu siedzieli jeden na drugim niektorzy bez masek.Mam nadzieje ze zarzad podejmie kroki dyscyplinarne wobec tej pani,chyb a ze sa sami winni i poprostu nie przykladaja do tego zadnej wagi.Ja tej sprawy tak nie zostawie mam wszystko zarejestrowane jako dowod w sprawie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

Rozumiem przestrzeganie zasad panujących w związku z epidemią. Ale ludzie dłuższy czas czekali na peronie więc wsiedli w pierwszy lepszy autobus jaki jechał. Dlaczego mają być wyciągane wnioski wobec tej pani skoro mimo tego że nawet gdyby zakazała wsiadania do autobusu dużo osób i tak by nie posłuchało.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wróć dziecko najpierw do szkoły a później się bierz za pisanie. WSTYD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Haha serio?

Pociągi jadące od Wejherowa w stronę Gdańska będą obracane w Gdyni Redłowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykra wiadomosc, coraz wiecej tego.. kimkolwiek byl lub byla .. przykre.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry