Widok
Skm zabrudzona
Totalna znieczulica . Facet pijany . Nikt w nowej skm nie reaguje łącznie z kierownikuem pociągu .. i nie dziwcie się ,że ludzie nie chcą jeździcm zbiorkomem.
więcej
więcej
A zgłosiłeś to kierownikowi pociągu? Druga sprawa, co miał w tym wypadku zrobić kierownik pociągu? Przyjść ze szmatą i wytrzeć ten bałagan? Niestety, ale takie coś wiąże się z wycofaniem całego składu z biegu wcelu powrotu na zajezdnię i wyczyszczenia pojazdu. Potem byłby płacz że opóźnienia, że ludzi z pociągu wywalają itd.
Równie dobrze kierownik mógł zareagować i na stacji końcowej mógł czekać nowy zestaw. Wyjść jest sporo. Ale ludzie potrafią tylko zdjęcia na "internety' wrzucać i się żalić
Równie dobrze kierownik mógł zareagować i na stacji końcowej mógł czekać nowy zestaw. Wyjść jest sporo. Ale ludzie potrafią tylko zdjęcia na "internety' wrzucać i się żalić
Ludzka znieczulica
Wezwałem kierownika , który przyszedł dopiero po kilku stacjach.... Tutaj chodzi tez o bezpieczeństwo . Facet byl agresywny . Nikt nie zareagował. Moglo to się źle skończyć..Ale widzę ,po komentarzach,że was to nie rusza ...zawiodłem . Możecie sobie tylko wyobrazić przerażenie mojej 12 letniej córki tą sytuacją. Kto tego nie rozumie jest totalnym imbrcylem. Nie życzę Wam aby wasze dzuecko spotkała taka sytuacja W SKM jak będzie wracało same do domu .