Widok

Skoczyła z 10 piętra

Słyszał ktoś co to za m£oda dziewczyna wyskoczyła dziś z 10 piętra falowca przy rzeczypospolitej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak slyszalam. Biedna dziewczyna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedy o ktorej i ktos z falowca czy przyjezdny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wczoraj okolo 14 , nikt jej tu nie znał
Przecierz mogla na kogos spasc .a mloda .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Który nr bloku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
falowiec nr 7
Tak .
nie żyje ....
chorowała , zadne gazety nie piszą o tym zdarzeniu szukam jakiejkolwiek informacji relacji swiadków ktory to blok dokładnie bo nie znam numeracji prosze powiedzicie cos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ul.Rzeczypospolitej, falowiec nr 7, klatka A. Jeżeli chodzi o świadków, to myślę, że można zapytać mieszkańców klatki.
Młoda25 lat chciała już raz popełnić samobójstwo na obrońców w lutym ale wtedy ją powatrzymali
A wiecie albo podejrzewacie dlaczego to zrobiła...
Wciąż nie mogę w to uwierzyć....
dlaczego nigdzie o tym nie piszą? podobno godzinę chodziła po galerii, ludzie ją widzieli, a nikt nie zareagował...
przyszlo mi do glowy, ze to mogla byc ta dziewczyna, ktora wyglada na osobe z anoreksja/bulimią. Czesto ja widzialam na Przymorzu, gdy kupowała całe garście batoników, a później się nimi zajadała. Bardzo chuda, zawsze ubrana w grube, zimowe ubrania (nawet latem). Ma chyba siostrę bliźniaczkę (równie chudą).
napiszcie coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Faktycznie dawno jej nie widac a tez czesto ja widzialam
Ta nie ta chuda dziewczyna. Ona niestety też nie żyje ale zmarła w domu ok. pół roku temu.
Mylicie się Ona miała siostrę ale nie bliźniaczkę...
Byla bardzo ladna ale i bardzo chuda dziewczyna widac bylo ogromny problem u niej bardzo szkoda tej dziewczyny zawsze chodzila taka smutna
skąd wiadomo, że nie żyje (ta chuda)? Jak na nią patrzyłam, to od razu wiedziałam, że to się źle skończy. Słuchajcie, skąd Wy to wszystko wiecie? Ta jej siostra to tak strzeliłam, że bliźniaczka (i że w ogóle siostra), bardzo do niej podobna.
jedna pracowała w Realu, a druga w Carrefourze. Widziałam raz, jak ze sobą rozmawiały. Wydaje mi się, że widziałam tą z Reala mniej niż pół roku temu, kupowała (jak zawsze) batoniki. Mam nadzieję, że informacja o jej śmierci nie jest prawdziwa. Ktoś z nią powinien porozmawiać, widać, że nie ma nikogo bliskiego, kto by o nią zadbał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0