Widok

Skradziono Rower Giant przy UG wydział mat-fiz-inf

Rowery Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Dzisiaj pomiędzy 13:30 a 14:30 skradziono rower Giant XTC2 stał przed wydziałem Uniwersytetu Gdańskiego mat-fiz-inf przyczepiony przy głównych schodach (Zapięcie kryptonite, na przeciwko okna ochrony, w niedziele przywiozłem go do Gdańska no masakra jakaś).
Opis:
hamulce:Avid Juicy 3 tarcz hydr
korba:FSA Alpha Drive PowerDriv
manetki:Shimano Deore M530
obręcze:Alex DP-17
widelec:RockShox Tora

Identyczny jak na zdjęciu(jedynie pedały miał mienione): image

Jeśli ktoś jest wstanie pomóc proszę o kontakt mfranek1@gmail.com jeśli informację będą pomocne sowicie wynagrodzę nawet jeśli jesteś złodziejem to daj znać "ugadamy się jakoś" bo za części hu.. dostaniesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha są różne, to była ta najlepsza
Wiem wiem byłem głupi, była to linka KRYPTONITE KryptoFlex,
po porostu jestem z takiej miejscowości gdzie takie rzeczy się nie dzieją w takim tempie (pierwszy dzień jazdy) i na taką skalę a U-lock miałem już zamówionego :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz dokładnie co to było za zapięcie, warto wiedzieć czego unikać.

Przejdź się po giełdach i rynkach, przejrzyj ogłoszenia w sieci i gazetach.

Ale tak czy inaczej głupota zostawiać taki rower pod uczelnią/sklepem.
1. Nigdzie nie słyszałem że UG słynie z kradzieży rowerów, po drugie nie jechałem tam aby zaszpanować przed znajomymi którzy o rowerach za dużego pojęcia nie mają i był by to dla nich rower taki sam jak rower z supermarketu, tylko miałem godzinę zajęć a byłem blisko rowerem którego moim zdaniem w ciągu jednego dnia złodzieje nie zauważyli.

2. Nie nie był to najtańszy Kryptonite.

Mój błąd i nie piszę tutaj aby poczytać sobie opinie w tym stylu, bo fakt że go ukradli dał mi wystarczającą nauczkę. Tylko żeby zdobyć jakieś informacje jeżeli ktoś jakimś cudem coś widział.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ode mnie:

1. Musisz być niepoważnym człowiekiem żeby tak drogim rowerem jechać pod Uniwersytet który słynie z kradzieży rowerów no ale trzeba przecież zaszpanować przed znajomymi.

2. Kryptonite pewnie najtańszy. Na rower starczyło a na dwa dobre zabezpieczenia już nie? Tak DWA dobre zabezpieczenia - to podstawa zabezpieczenia roweru.

Jak mi powiesz, że to była linka Kryptonite albo ten najtańszy Ulock Keeper to cię zabiję śmiechem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ku przestrodze - jakim dokładnie zapięciem był zabezpieczony?