Widok

Skradziono koparke

czy ktoś coś może widział? dzisiejszej nocy ktoś ukradł koparke JCB z pola przy lipowej obok algidy, proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja mam nadzieję że znajdzie się informator (dla przestępców konfident) który zadenuncjuje złodzieja
koparka wróci do właściciela a cwaniak o lepkich rękach pójdzie za kraty
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

i konfidenci jeszcze bym dodała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polska to kraj toczony przez gangrenę od wieków, mordy pełne frazesów, w niedziele do kościółka, potem można spuścić wpity żonie i dzieciakom, coś ukraść bo jak kradnę ja to potrzebuje bardziej od tego co się dorobił lub próbuje! Złodziej na złodzieju,nic w tym kraju nie ma z czystych rączek tylko garby...
Mam nadzieje że znajdą koparkę i tych frędzli tylko i tak im nic nie zrobią niestety...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czyli jak zwykle obwiniamy właściciela zamiast pietnowac kradzież.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy złodziej będzie ryzykować dla nic nie wartego złomu? Jak z autami nie ukradną starego fiata tylko młode audi albo BMW czy ta koparka była ostatnio gdzieś albo przez kogoś remontowana? Ktoś musiał ją sprawdzić że jest warta ryzyka...
Toz to głupota, dla zlodzieja nic tylko brać jak na polu stoi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jo po robocie
Stala w polu ta koparka? Ktos zostawil na noc po robocie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pomyśl kto znał tą maszynę ewentualnie kto na niej pracował bo w takiej akcji musiał brać udział ktoś znajomy.A sama koparka albo jest już daleko albo gdzieś w stodole właśnie zostaje ulegalniana na Vin jakiegoś wraku...
2CX, 3CX, czy 4CX.??
do góry