Widok

Skradziono

Skradziono rower Merida big air 02.04.2024 w Gdańsku na ul Słupska jeżeli ktoś widział proszę o informację i udostępnianie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Retro MTB i to full to teraz wraca do łask
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

To się nie odzywaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszczd rowery kradna?

Wracają lata 90...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No nie stety sporo jest kradzieży rowerów bo lepiej kraść niż pracować

Bo po co im pracować lepiej kraść a nie stać mnie na zakupu takiego roweru a tydzień wczoraj wysłałem tarcze hamulcowe klocki olej przewodów i nie pojeździłem nawet rano o 5:15 rower stał jak na skm szedłem do pracy a jak wróciłem z pracy po 16 już nie było

Napisałem na priv.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Około 20:00

W Sopocie na ścieżce łączącej Ergo Arenę z Hestią jechało coś podobnego. Słyszalny Charakterystyczny dźwięk uszkodzonego napędu lub zawieszenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadza się bo łańcuch do zmiany teraz miałem bo już był wyciągnięty i nie chodził po ząbkach dobrze tyłko tak przeskakiwał

Zgadza się bo łańcuch do zmiany teraz miałem bo już wyciągnięty było i przeskakiwał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

UA

Tak to jest

Gdy rowery niektorzy trzymaja na klatce. Niech to będzie przestroga dla wszystkich sloikow że klatka do tego nie służy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie trafiłeś

Mój nie był na klatce schodowej żadnej był zapięty i weszli na podwórko jak do siebie na to wygląda jak pisałem wcześniej o 5:15 był a jak z pracy wróciłem już nie było
do góry