Widok
Skradziono
Witam,
jestem na tym forum po raz pierwszy i od razu w tak mało przyjemnej formie.
Wczoraj popołudniu (12.07.2013) lub w nocy (mało prawdopodobne, nasz pies na dworzu narobiłby tyle hałasu że wszyscy byliby na nogach) skradziono suszący się sprzęt z balkonu domu przy ulicy okrężnej na chwarznie w Gdynii. Ktoś musiał obserwować dom, przejść przez płot i wejść ma balkon, sprzęt był od strony której nie widać od ulicy.
Skradziono:
skafander mokry Typhoon Raptor 7/5/4 rozmiar Xl
skafander mokry Aqua zone Arctic 5mm niebieski rozmiar Xl (prawie nowa, raz w wodzie)
płetwy Jet Fin wraz ze sprężynami XXl
płetwę Jet Fin ze sprężyną Xl
płetwy paskowe Mares żółte ( były mojej dziewczyny nie pamiętam modelu, wydaje mi się że były to superchannel)
Jakby ktoś się natknął to proszę o kontakt np na maila:
lordix@op.pl
Pozdrawiam
jestem na tym forum po raz pierwszy i od razu w tak mało przyjemnej formie.
Wczoraj popołudniu (12.07.2013) lub w nocy (mało prawdopodobne, nasz pies na dworzu narobiłby tyle hałasu że wszyscy byliby na nogach) skradziono suszący się sprzęt z balkonu domu przy ulicy okrężnej na chwarznie w Gdynii. Ktoś musiał obserwować dom, przejść przez płot i wejść ma balkon, sprzęt był od strony której nie widać od ulicy.
Skradziono:
skafander mokry Typhoon Raptor 7/5/4 rozmiar Xl
skafander mokry Aqua zone Arctic 5mm niebieski rozmiar Xl (prawie nowa, raz w wodzie)
płetwy Jet Fin wraz ze sprężynami XXl
płetwę Jet Fin ze sprężyną Xl
płetwy paskowe Mares żółte ( były mojej dziewczyny nie pamiętam modelu, wydaje mi się że były to superchannel)
Jakby ktoś się natknął to proszę o kontakt np na maila:
lordix@op.pl
Pozdrawiam