Widok
Skrzypce i śpiew szukam...
Witam Was.
Chociaz wesele mamy za 10miesiecy to chcialabym sie zorientowa i jezeli znajde kogos to juz zaklepac sobie termin.
Mam na mysli kogos kto zagra Nam na slubie na skrzypcach, lub kogos kto zaspiewa... najwazniejsze sa skrzypce...
Jakby ktos mial nagrania swoje z mszy,albo jakies propozycje dajcie znac prosze...
Moje gg 9471787
Chociaz wesele mamy za 10miesiecy to chcialabym sie zorientowa i jezeli znajde kogos to juz zaklepac sobie termin.
Mam na mysli kogos kto zagra Nam na slubie na skrzypcach, lub kogos kto zaspiewa... najwazniejsze sa skrzypce...
Jakby ktos mial nagrania swoje z mszy,albo jakies propozycje dajcie znac prosze...
Moje gg 9471787
Pani Gosiu, dziekuje serdecznie za miłe słowa pod moim adresem i jeszcze raz życzę samych cudownych dni !
Wszystkich zainteresowanych moją muzyczną ofertą (skrzypaczka ,śpiewaczka, pianista) zapraszam na moją stronę i youtuba, więcej szczegółów mogę wysłac na maila.
Pozdrawiam
Agnes
Wszystkich zainteresowanych moją muzyczną ofertą (skrzypaczka ,śpiewaczka, pianista) zapraszam na moją stronę i youtuba, więcej szczegółów mogę wysłac na maila.
Pozdrawiam
Agnes
www.duoamor.pl www.youtube.com/agnesslub
Zapraszam do posłuchania nagrań na stronę www.oprawa-muzyczna.pomorskie.pl
Witam, dziekuje za zainteresowanie moja oferta.
Gaga , Pani dziekuje za mile slowa pod moim adresem, niestety
termin mam zajety .
Zainteresowanym wyslalam oferty na maila.
Poadrwiam
Agnes
http://www.youtube.com/agnesslub
Gaga , Pani dziekuje za mile slowa pod moim adresem, niestety
termin mam zajety .
Zainteresowanym wyslalam oferty na maila.
Poadrwiam
Agnes
http://www.youtube.com/agnesslub
U mnie na ślubie była świetna śpiewaczka, p. Agnieszka. Co prawda jeszcze studentka akademii, ale naprawde wzrusza swoim śpiewem. I nie bierze dużo za oprawę. U nas śpiewała 3 utwory i rodzice płacili chyba 200 zl+ dojazd, bo mieszka poza Gdańskiem. Nie mam jej numeru, bo teściowa się z nią kontaktowała, ale znalazłam jej ogłoszenie z mailem, a chetnie pomogę i ją polecę- roxal@wp.pl
Pozdrawiam,
Iwona
Pozdrawiam,
Iwona