Widok
Skrzyżowanie przy dawnym ETC
Już w sobotę było widać co się dzieje ...
W sobotę też zauważyłem coś o czym dzisiaj miałem okazję się przekonać na własne oczy. To że teraz wyjedzie z "ETC" na zielonym jedno auto to jedno ale najbardziej zabawne jest to że przed torami chwilę później zapala się czerwone. I tam dzisiaj ciągnik siodłowy z naczepa wyjeżdżał z ETC po czym chwilę później stanął na czerwonym przed torami i w ten ...
więcej
W sobotę też zauważyłem coś o czym dzisiaj miałem okazję się przekonać na własne oczy. To że teraz wyjedzie z "ETC" na zielonym jedno auto to jedno ale najbardziej zabawne jest to że przed torami chwilę później zapala się czerwone. I tam dzisiaj ciągnik siodłowy z naczepa wyjeżdżał z ETC po czym chwilę później stanął na czerwonym przed torami i w ten ...
więcej
rysz
Stary a co ma "zarządzająca miastem" jak nazwałeś Panią Prezydent do synchronizacji świateł?
A przejście naziemne jest dlatego, że miasto jest dla ludzi, a nie samochodów. Jak kiedyś wysiądziesz ze swojego Matiza i się przejdziesz, albo może nawet się skusisz na komunikację miejską to zobaczysz, że to jest piękne miasto i czasem warto bez auta. Miłego dnia życzę wszystkim wyłącznie narzekającym.
A przejście naziemne jest dlatego, że miasto jest dla ludzi, a nie samochodów. Jak kiedyś wysiądziesz ze swojego Matiza i się przejdziesz, albo może nawet się skusisz na komunikację miejską to zobaczysz, że to jest piękne miasto i czasem warto bez auta. Miłego dnia życzę wszystkim wyłącznie narzekającym.
Co to znaczy mieszkaniec czwartej kategorii? Co to za dyskryminacja i kategoryzowanie? Doskonale wiemy że to urzędniczy gbur napisał, teraz bardzo chętnie dowiemy się kto to napisał a łatwo się tęgi dowiedzieć i powinien na was polecieć pozew zbiorowy za przyzwolenie do dyskryminacji!. Trojmiasto.pl mam zrzuty ekranu więc nie kasujcie
Jak nazwa wskazuje... Zarządzająca więc zarządza
Czego nie rozumiesz ? Więc to ma. No i właśnie dla ludzi... 3 banki wywalone na nic na korki i wdychanie spalin na większe prawdopodobieństwo potrąceń. Dla ludzi niepelnosprawnych, starszych , średnio sprawnych i większość to mówi lepiej zrobić sprawne podjazdy najazdy windy itp. bo nie zdążą przejść przez przejście bo się stresują że muszą się spieszyć a nie mogą bo nie czują się bezpiecznie jak w połowie muszą czekać między spalinami hałasem i nie jest to komfortowe. I żeby była jasność, celowo napisałem zarządzająca bo dla mnie każdy polityk to polityk (ale nie spodziewam się że wiesz o czym mówię). A co do Matiza i całej reszty wypowiedzi to pamietaj... nie mierz ludzi swoją miarą
Z ETC możesz wyjechać bez świateł jak chcesz
a ten ciągnik widocznie wyjechał na bardzo późnym "zielonym" bo taka sytuacja nie ma prawa się zdarzyć. Zmiany w sygnalizacji wydłużyły zielone światło dla tego kierunku, czyli tirowiec miał więcej czasu na wyjazd ze skrzyżowania niż wcześniej, przed zmianami.