Widok

Skup starych zegarków naręcznych

Skup starych zegarków naręcznych
Witam,
Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie masz co z nim zrobić i jest Ci zbędny chętnie go odkupię. Zrób zdjęcie, wyślij na email. Płacę gotówką od ręki, możliwa wysyłka. Cena zależna od stanu i modelu. Interesują mnie zegarki mechaniczne: polskie, radzieckie, także w kiepskim stanie. Chętnie większa ilość.

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam posiadam zegarek Tissot bez paska czy by był pan zainteresowany?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

siemano

Moją odpowiedzią jest że wy jesteście gupi
Witam proszę o kontakt jeśli jest Pan zainteresowany zakupem starych różnych zegarków pilne Łukasz
514346251

Dzień dobry mam do sprzedania stary zegarek. Mój wujek dostał go na pamiątkę 35 lat pracy. Doxa z grawem w tarczy Stocznia Szczecinska oraz Gryf.

Precimax „chronometr”Gold 0.750, 21 Jewels, zbudowany w latach 50-tych na chodzie.Numery werku zgadzają się z numerami na kopercie.
Jak sam opis zegarek złoty i nie szklane ale kamienie szlachetne zamiast szkla.Troche porysowany - rzadki okaz . Moge przesłać zdjecia
Mam do sprzedania dwa stare zegarki omega i Certina kontakt 608709669
Chętnie kupię.
Mam do sprzedania 4 stare zegarki jeden ruski 2 atlantic 1delbana jestem z gdanska to moj numer 572085164
Witam chce sprzedac 3 ze ja to moj numer 572085164 prosze o smw ja wywle zejecia
Witam mam zegarek Bvlgari proszę kogoś o kontakt by mógł mi coś więcej o nim powiedzieć a może nawet i kupić pozdrawiam.

Tomasz jak cię znajdę. Mam dwa zegarki szwajcarskie.
Mam około 100 zegarkow w tym anker polski zegarek powojenny Atlanta
Proszę podać numer tel zadzwonię mam bardzo dużo zegarkow
Proszę zadzwonic 505692917 mam zegarki
Sprzeddam zegarek rakieta masę in USS na kopercie bite 089.więcej się nie znam.Jak nakrece chodzi

ja mam dużą ilość starych zegarkuw
Dzień dobry posiadam zegarek michail gorbatschow zegarek z 1989roku jest Pan zainteresowany
Do sprzedania złoty rosyjski zegarek POBIEDA UNIKAT wyprodukowany na licencji francuskiej.
pochodzi z 1954r.z małą sekundą dekiel wciskany na chodzie. Stan dobry.Wszystkie dane można odczytać
z załaczonych fotografii.
Można odebrać osobiście ,lub mogę wysłac przesyłką na koszt kupującego
Zainteresowanych proszę o kontakt tel lub e-mail
Zegarek Luch rosyjski pozłacany rosyjski w kształcie prostokąta
Zegarek Geneva kwarcowy napis z tyłu Stell Back Vater Resistant Stainles

tel 665 609 506
woj Małopolskie
e-mail weronika.bozek@wp.pl
Witam.
Mam dwa zegarki pozlacane czy tez nie, nie wiem chce je sprzedac, bo zostalem wrobiony przez cyganow i mi wcisneli pod sklepem :-P. Leza juz u ,mnie ponad rok ni i dopiero wpadlem na pomysl, zeby to gdzies opchnac i znalazlem Pana ogloszenie.
Co Pan o tym mysli?
Mam do sprzedania 100 zegarków naręcznych, szwajcarskich , niemieckich głównie mechanicznych z lat 1940 - 1970. Proszę o kontakt. tomiantyk@interia.eu

Podsumowanie:

Ogłoszenie skupu starych zegarków naręcznych prezentuje ofertę zakupu używanych zegarków mechanicznych, w tym modeli polskich, radzieckich i szwajcarskich marek takich jak Poljot, Atlantic, Rakieta, Seiko, Orient i Tissot. Sprzedawcy oferują zegarki w różnych stanach, od idealnych do wymagających naprawy, w cenach od 20 do 100 złotych, z możliwością negocjacji i wysyłki. Zainteresowani kupujący mogą kontaktować się telefonicznie lub mailowo, przesyłając zdjęcia swoich zegarków do oceny i wyceny, przy czym płatność odbywać się będzie gotówką z możliwością odbioru osobistego lub przesyłki.
do góry