Widok
Skup starych zegarków naręcznych
Skup starych zegarków naręcznych
Witam,
Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie masz co z nim zrobić i jest Ci zbędny chętnie go odkupię. Zrób zdjęcie, wyślij na email. Płacę gotówką od ręki, możliwa wysyłka. Cena zależna od stanu i modelu. Interesują mnie zegarki mechaniczne: polskie, radzieckie, także w kiepskim stanie. Chętnie większa ilość.
Witam,
Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie masz co z nim zrobić i jest Ci zbędny chętnie go odkupię. Zrób zdjęcie, wyślij na email. Płacę gotówką od ręki, możliwa wysyłka. Cena zależna od stanu i modelu. Interesują mnie zegarki mechaniczne: polskie, radzieckie, także w kiepskim stanie. Chętnie większa ilość.
Duza ilość zegarków
zedam używane zegarki od 20 zł..(damskie i męskie). .Do naprawy,do kolekcji,albo na części. Takie jak:Atlantick Worldmaster 17 jewels100zl, Oris 15(z bransoletą)50zł, Poljot 17 jewels25zł. Pabieda(z bransoletą)25zł , Perfect 30M V(z bransoletą)40zł, Alberto (z bransoletą25zł, Seiko Qwartz )20zł, Romex Qwartz. 20zł,... Jest też wiele innych zegarków.Podaję numer 698173833.Ceny do negocjacji
Witam mam do sprzedania używane zegarki.
1. Poljot 17 weis
2. Steel Back Ar
3. Stainless Steel Back MŻ
4. Elgin Eg 085
5. Philip Persio Stainless
6. Orient All Stainless
Proszę o odpowiedź czy jest Pan zainteresowany i jaka kwota ewentualnie wchodzi w grę. Proszę podać mi adres email to wyślę Panu zdjęcia.
Pozdrawiam
Adriana Fijałkowska tel.668843771
1. Poljot 17 weis
2. Steel Back Ar
3. Stainless Steel Back MŻ
4. Elgin Eg 085
5. Philip Persio Stainless
6. Orient All Stainless
Proszę o odpowiedź czy jest Pan zainteresowany i jaka kwota ewentualnie wchodzi w grę. Proszę podać mi adres email to wyślę Panu zdjęcia.
Pozdrawiam
Adriana Fijałkowska tel.668843771
Witam przesyłam link do strony. W razie zainteresowania proszę o kontakt
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/hobby-kolekcjonerstwo/zegarek-kieszonkowy-firmy-w-grabau-c-h-f-tissot-files-locle-ogl7895917.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/hobby-kolekcjonerstwo/zegarek-kieszonkowy-firmy-w-grabau-c-h-f-tissot-files-locle-ogl7895917.html
Dzień dobry,
> > Jestem w posiadaniu 4zegarków :
> > vector clasic - water resist*steinless*steel black*Japan mouvment,
> > casio -705 MQ 404 st steel black water resistant DN,
> > uranus oraz
> > poljot 297663.
> > Chciałabym się dowiedzieć ile pieniążków mogłabym potrzymac za powyższe zegarki? Proszę o mail na który mogłabym przesłać zdjęcia. Jestem z Krakowa więc wchodziłaby w grę przesyłka. Jesli jest Pan zainteresowany proszę o mail to wyśle zdjęcie,
> >
> > Pozdrawiam iczekam na odpowiedz na mail agnoszka@poczta.onet.pl
Agnieszka
> > Jestem w posiadaniu 4zegarków :
> > vector clasic - water resist*steinless*steel black*Japan mouvment,
> > casio -705 MQ 404 st steel black water resistant DN,
> > uranus oraz
> > poljot 297663.
> > Chciałabym się dowiedzieć ile pieniążków mogłabym potrzymac za powyższe zegarki? Proszę o mail na który mogłabym przesłać zdjęcia. Jestem z Krakowa więc wchodziłaby w grę przesyłka. Jesli jest Pan zainteresowany proszę o mail to wyśle zdjęcie,
> >
> > Pozdrawiam iczekam na odpowiedz na mail agnoszka@poczta.onet.pl
Agnieszka
Witam mam do sprzedania taki zegarek:
http://www.antyk24.pl/zapytanie,o,zegarek,MEDAILLE,D,,OR,GENEVE,1896_10_1_4_21106_0_0.html
Pozdrawiam
Michał
mike777@onet.eu
http://www.antyk24.pl/zapytanie,o,zegarek,MEDAILLE,D,,OR,GENEVE,1896_10_1_4_21106_0_0.html
Pozdrawiam
Michał
mike777@onet.eu
Do sprzedania złoty rosyjski zegarek POBIEDA UNIKAT wyprodukowany na licencji francuskiej.
pochodzi z 1954r.z małą sekundą dekiel wciskany na chodzie. Stan dobry.Wszystkie dane można odczytać
z załaczonych fotografii.
Można odebrać osobiście ,lub mogę wysłac przesyłką na koszt kupującego
Zainteresowanych proszę o kontakt tel lub e-mail
Zegarek Luch rosyjski pozłacany rosyjski w kształcie prostokąta
Zegarek Geneva kwarcowy napis z tyłu Stell Back Vater Resistant Stainles
tel 665 609 506
woj Małopolskie
e-mail weronika.bozek@wp.pl
pochodzi z 1954r.z małą sekundą dekiel wciskany na chodzie. Stan dobry.Wszystkie dane można odczytać
z załaczonych fotografii.
Można odebrać osobiście ,lub mogę wysłac przesyłką na koszt kupującego
Zainteresowanych proszę o kontakt tel lub e-mail
Zegarek Luch rosyjski pozłacany rosyjski w kształcie prostokąta
Zegarek Geneva kwarcowy napis z tyłu Stell Back Vater Resistant Stainles
tel 665 609 506
woj Małopolskie
e-mail weronika.bozek@wp.pl