Skup123.pl

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdynia, al. Zwycięstwa 241/13

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciek Marcinowski - ocena Bardzo polecam! Świetny kontakt, wszystko jasno wytłumaczone i żadnych...
~Maciek Marcinowski
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 maja 2025

Maciej - ocena Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwione szybko, jasno i w miłej...
~Maciej
1

Jakub - ocena Bardzo dobra współpraca. Szybka wycena, konkretne informacje i sprawna...
~Jakub
1

pixel - ocena Bardzo rzetelna firma. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, bez...
~pixel
1

dodano: 14 maja 2025

Julia - ocena Skorzystałam ze skupu w trudnej sytuacji życiowej i jestem bardzo wdzięczna...
~Julia
1

Katarzyna - ocena Fantastyczna współpraca! Skup nieruchomości działa szybko i profesjonalnie....
~Katarzyna
1

dodano: 15 maja 2025

Dawid - ocena Polecam. Potrzebowałem sprzedać szybko nieruchomość. Dostałem wycenę i...
~Dawid
1

piotr Lotr - ocena Sprzedałem mieszkanie obciążone komornikiem sytuacja była dość trudna i...
~piotr Lotr
1

Oskar - ocena Bardzo miła i kompetentna obsługa. Wszystko zostało załatwione sprawnie i...
~Oskar
1

Daniel B. - ocena Świetna obsługa i profesjonalne podejście! Sprzedaż nieruchomości przebiegła...
~Daniel B.
1

Patryk - ocena Nie spodziewałem się, że sprzedaż mieszkania może być tak prosta! Wszystko...
~Patryk
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry