Widok

Skuteczna rehabilitacja

Chcieliśmy podziękować za skuteczność rehabilitacji wykonywanej przez gabinet Pana Marcina Rosadzińskiego. Ofertę znaleźliśmy w Internecie dla naszego członka rodziny który miał udar. Po pierwszej konsultacji Pan Marcin stwierdził że rokowania są dobre (co było zdziwieniem ponieważ w szpitalu powiedziano nam ze powrót do samodzielności Ojca będzie bardzo trudny i czasochłonny) zaproponował dwie możliwości 1 rehabilitacja standardowa wykonywana 4 – 5 razy w tygodniu lub 2 rehabilitacja intensywna wykonywana 3 razy dziennie przez 3 różnych specjalistów rehabilitacji, mgr fizjoterapii 5 razy w tygodniu. Wtedy podchodziliśmy do tego sceptycznie ale skorzystaliśmy z rehabilitacji intensywnej. Minęły 3,5 miesiąca Ojciec porusza się już po domu z niedużą pomocą jednej osoby, rezultaty są zadziwiające, faktycznie widać ze jest duże prawdopodobieństwo że Ojciec wróci do samodzielności. Piszę ten post ponieważ podobny przypadek wydarzył się niedawno u naszych znajomych. Ktoś powiedział im podobnie że szanse są małe na przywrócenie tej osoby i zdałem sobie sprawę że wiele osób porostu nie wie o możliwościach jakie teraz są dostępne. Polecam gabinet Pana Marcina Rosadzińskiego,
Moja ocena
Gabinet Fizjoterapii, Rehabilitacji i Terapii Manualnych. kategoria: Rehabilitacja
obsługa: 5

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

5.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo skuteczna rehabilitacja POLECAM

Mam stwierdzona przepuklinę lędźwiową. w ostatnim czasie korzystałam z rehabilitacji prywatnej jak i na NFZ ale żadna nie przyniosła rezultatów. Do Pana Marcina Rosadzinskiego trafiałam z polecenia kolegi. Po skorzystaniu z 10 zabiegów wszelkie bóle ustąpiły. teraz przy wykonywaniu jakichkolwiek czynności nie odczuwam żadnych dolegliwości.Zabiegi były wykonywane starannie, fachowo i z pełnym poświeceniem POLECAM ,
ZDROWIE MA SIĘ TYLKO JEDNE !!!! ANNA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry