Widok
Śląsk Wrocław - ARKA Gdynia 1:2
Opinie do artykułu: Śląsk Wrocław - ARKA Gdynia 1:2.
Zakończyło się spotkanie Śląsk Wrocław - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Zakończyło się spotkanie Śląsk Wrocław - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Jaki znow utytułowany?
2 drużyny, które w skali polskiego futbolu guzik osiągnęły ścigają sie, ktora bardziej utytułowana. Śmiechu warte. Prawda jest taka, ze żadna z nich nie stanęła nigdy na podium ekstraklasy a te ich tytuły- 2 Puchary i 1 superpuchar Arki, Puchar i superpuchar Lechii- to śmiech na sali. Puchar Polski zawsze był nagroda pocieszenia dla słabeuszy.
Co powiesz na zakup przez Lechię dwukrotnie ligii jak w sklepie ?
Wszyscy o tym wiedzą do tego dwa zniszczone kluby przy okazji pokaż drugi taki klub na świecie .
Być lechistą to brzmi " dumnie"
Do tego na każdym kroku wytykanie arkowcom że kupili ligę ( ponieśli za to karę - spadek kara finansowa odejście inwestora ) Najpierw niech kibice z Gdańska rozliczą się ( odbudują klub z Poznania i Gdańska) potem niech czepią Arki . Nie jesteście bez winy pamiętajcie kupiliscie dwa sezony Arka kupiła jeden i drożej jej to wyszło
Wszyscy o tym wiedzą do tego dwa zniszczone kluby przy okazji pokaż drugi taki klub na świecie .
Być lechistą to brzmi " dumnie"
Do tego na każdym kroku wytykanie arkowcom że kupili ligę ( ponieśli za to karę - spadek kara finansowa odejście inwestora ) Najpierw niech kibice z Gdańska rozliczą się ( odbudują klub z Poznania i Gdańska) potem niech czepią Arki . Nie jesteście bez winy pamiętajcie kupiliscie dwa sezony Arka kupiła jeden i drożej jej to wyszło
Tak masz rację czyli zdobycie pucharu polski to nie tytuł .
Daj się leczyć .
Bardziej można się przyczepić że ta trójmiejska piłka słabo się prezentuje na tle chociażby śląskich zespołów .
To kłótnia kto jest mistrzem podwórka i jest to żenujące .
Takich klasowych reprezentantów Polski też nie ma kiedyś był Kupcewicz teraz Wolski ale jeśli 3miasto ma coś wnieść do historii polskiej piłki nożnej muszą nastąpić zmiany w Lechii sposób prowadzenia zespołów.
W Arce inwestor ( ten co jest jakoś nie wierzę w jego intencje)
Daj się leczyć .
Bardziej można się przyczepić że ta trójmiejska piłka słabo się prezentuje na tle chociażby śląskich zespołów .
To kłótnia kto jest mistrzem podwórka i jest to żenujące .
Takich klasowych reprezentantów Polski też nie ma kiedyś był Kupcewicz teraz Wolski ale jeśli 3miasto ma coś wnieść do historii polskiej piłki nożnej muszą nastąpić zmiany w Lechii sposób prowadzenia zespołów.
W Arce inwestor ( ten co jest jakoś nie wierzę w jego intencje)
Durny komentarz
Jestem kibicem Arki ale głupoty nie lubię. Jakie zawsze nad Wami- o ile pamietam przez ostatnie 10 lat zawsze Lechia była wyżej i nie pamietam kiedy wygraliśmy derby w ekstraklasie ( nigdy)
Fajnie ze jesteśmy wyżej ale wolałbym sie cieszyć na koniec, ale sezonu
O ile pamietam ostatni sezon lechia skończyła z 9 miejsc wyżej i z 20 punktami wiecej
Fajnie ze jesteśmy wyżej ale wolałbym sie cieszyć na koniec, ale sezonu
O ile pamietam ostatni sezon lechia skończyła z 9 miejsc wyżej i z 20 punktami wiecej
Szacunek kolego , znaczy że są normalni kibice w Gdyni. Do tej pory Lachia zawsze była nad Arką na koniec a może w tym roku wam się uda choć wolałbym aby Lechia była wyżej a wy tuż za nami. Super by było gdyba dwa Trójmiejskie kluby grały ze sobą jeszcze w grupie mistrzowskiej. Gratulacje za odebranie Śląskowi pinktów !!!!
Jako kibic Arki nie chcialbys w nowym sezonie derbow z kibicami Lechii ? Jesli sie nie myle to jakby obydwie druzyny byly w tej samej grupie na koniec rundy zasadniczej to w nowym sezonie juz derby bd z kibicami. Wazne ze druzyny z Trojmiasta maja 3 punkty a kto na ktorym miejscu zakonczy sezon to zobaczymy po 37 kolejkach. Pozdro
Ładny mecz
Mecz początkowo nieco senny, ale z czasem nabierał tempa. Steinbors to znowu klasa sama w sobie. Piesio lałby w mordę gdyby nie sędzia:). Dobry występ debiutanta, oby się ogrywał systematycznie. Jak zwykle Szwoch najsłabszym ogniwem i dobrze się stało, że nie wykonywał stałych fragmentów, bo Kriviets robi to znacznie lepiej. Brawo Areczko
Śmieszne te Analogie Trojmiejskich druzyn
Arka przegrywa Derby, w tabeli wyzej, Śląsk jak zawsze rozjechany nie umie grać z Arką, ja Arka z Jagielonią. Lechia duzo wyzej w zeszłym sezonie, ścisła czołówka, która nic jej nie dała ;) Arka ledwo i fartownie sie utrzymuje. Wygrywa i przywozi do Gdyni dwa puchary. Po czym teoretyczny spadkowicz gra w eliminacjach do ligi europy :) skomplikowane to wszystko haha. Ale brawo panowie za postawe. Nie znosze kibiców śląska za sp Mariusza. Kto w temacie, ten pamięta jak było
Szczęście sprzyja lepszym. Arka miała zacięcie i zmianę organizacji na poziomie trenerskim. Do tego nieco farta, ale cóż szczęście sprzyja .... A lechia? Gwiazdorzyli dopóki balonik pęknie. W tym sezonie pozostaje im bić się o miejsce premiowane do Pucharów, ale z obecną postawą żagla na wietrze, skończy się jak w poprzednim sezonie.
:-]
Mecz jak z Lechią, Arka nic nie grała, taka różnica że dzisiaj jakimś fartem udało wam się wygrać , nie jarał bym się że wyprzedziliście Lechię w połowie sezonu bo każdy ma to gdzieś, i nikt nie będzie tego pamiętał, natomiast kolejne przegrane derby to będziemy pamiętać długo,a seria trwa i będzie trwać,
AG najbardziej utytułowany klub w trójmieście
chyba w kupowaniu meczy bo wszyscy wiemy że w kupowaniu meczy i jak się okazuje pucharów jesteście najlepsi w trójmieście
AG najbardziej utytułowany klub w trójmieście
chyba w kupowaniu meczy bo wszyscy wiemy że w kupowaniu meczy i jak się okazuje pucharów jesteście najlepsi w trójmieście
Nie wiem czy marny troll z ciebie, czy może połączenie idioty z pajacem? Oglądałeś aby ten sam mecz? W jakiej warstwie widzisz podobieństwa? "Jakimś fartem " - dobre. Śląsk grał jak nutria po amfetaminie i popełniali masę błędów a co za tym idzie spalonych i straconych piłek. Tak wygląda brak umiejętności w połączeniu z przemotywowaniem. Jak chcesz dalej bawić się w eksperta to proszę bardzo, ale trochę niski poziom prezentujesz i może te dyrdymaly łykną twoi kumple pod blokiem. Jeśli Arka obroni PP, to derby kolejne możesz wziąć i w kiblu sobie walić do nich, bo znowu z niczym zostaniesz :)
Po pierwsze nie obrażałem Cię od pajaców, idiotów !!! itp. , kim Ty jesteś żeby tak do mnie pisać, tak to se możesz mówić do swoich kumpli pod blokiem
po drugie po co się tak napinać, ja rozumiem że Arce udało się zdobyć puchar, a nawet dwa, i o ile mecz z Lechem traktuje jako ustawkę, tak wygraną z Legią naprawę ale naprawdę mi Arka zaimponowała, i jako mieszkańca Gdańska bardzo mnie to cieszy, oczywiście to moje osobiste zdanie
po trzecie jest jedno ale małe ale, pisanie że jesteście nad nami w tabeli o marne 2 pkt. w połowie sezonu, i bardzo was to jara, że rządzicie w trójmieście Yeah!!! super, NIE !!! nie rządzicie w trójmieście, to uświadom sobie że nie ważne ile meczy wygraliście czy wygracie i z kim, ile pucharów zdobędziecie, przypomnij sobie swoją minę w 95 minucie meczu derbowego, jeśli byłeś na stadionie, czy przed TV, ale myślę że Ci japę zamknęło, że Arce nie uda się wyszarpać nawet pkt., to są kolejne derby które przegrywacie nawet u siebie, i to w jakim stylu WOW powalający, balon i jazda !!! może się uda może nas nie zjedzą jak oddamy im piłke, i nie zasłaniać się kasą klubu bo każdy ma ile ma, jak macie za mało to do pierwszej ligi
po czwarte teraz Arka gra piach i dobrze o tym wiesz, swoją siłę pokazała w meczu derbowym, i ten mecz był podobny nie taki sam podobny Arka nic nie grała pierwszy strzał 30 min, Szwoch mistrz świata, a ręka boga drugi mistrz, choć cieszy wasze trzy pkt. bynajmniej mnie , oczywiście wilka szkoda że kosztem Śląska
i jeszcze raz podkreślę NIE!!! i jeszcze raz NIE!!! rządzicie w trójmieście , rządzi w nim Lechia Gdańsk do kolejnych derbów !!! , i nie mów że możemy je sobie wziąć, bo my je i tak weźmiemy, a tobie pozostaje jedynie pomarzyć i ponapinać się do kolejnej konfrontacji, przypomnę że w ekstraklasie nie udało się wam to ani razu, puchar masz, super puchar masz, ale zwycięstwa nad Lechią w ekstraklasie nie masz ani jednego, nie rządzicie w trójmieście !!!
uch ale się rozpisałem pozdrawiam normalny kibic z Gdańska
po drugie po co się tak napinać, ja rozumiem że Arce udało się zdobyć puchar, a nawet dwa, i o ile mecz z Lechem traktuje jako ustawkę, tak wygraną z Legią naprawę ale naprawdę mi Arka zaimponowała, i jako mieszkańca Gdańska bardzo mnie to cieszy, oczywiście to moje osobiste zdanie
po trzecie jest jedno ale małe ale, pisanie że jesteście nad nami w tabeli o marne 2 pkt. w połowie sezonu, i bardzo was to jara, że rządzicie w trójmieście Yeah!!! super, NIE !!! nie rządzicie w trójmieście, to uświadom sobie że nie ważne ile meczy wygraliście czy wygracie i z kim, ile pucharów zdobędziecie, przypomnij sobie swoją minę w 95 minucie meczu derbowego, jeśli byłeś na stadionie, czy przed TV, ale myślę że Ci japę zamknęło, że Arce nie uda się wyszarpać nawet pkt., to są kolejne derby które przegrywacie nawet u siebie, i to w jakim stylu WOW powalający, balon i jazda !!! może się uda może nas nie zjedzą jak oddamy im piłke, i nie zasłaniać się kasą klubu bo każdy ma ile ma, jak macie za mało to do pierwszej ligi
po czwarte teraz Arka gra piach i dobrze o tym wiesz, swoją siłę pokazała w meczu derbowym, i ten mecz był podobny nie taki sam podobny Arka nic nie grała pierwszy strzał 30 min, Szwoch mistrz świata, a ręka boga drugi mistrz, choć cieszy wasze trzy pkt. bynajmniej mnie , oczywiście wilka szkoda że kosztem Śląska
i jeszcze raz podkreślę NIE!!! i jeszcze raz NIE!!! rządzicie w trójmieście , rządzi w nim Lechia Gdańsk do kolejnych derbów !!! , i nie mów że możemy je sobie wziąć, bo my je i tak weźmiemy, a tobie pozostaje jedynie pomarzyć i ponapinać się do kolejnej konfrontacji, przypomnę że w ekstraklasie nie udało się wam to ani razu, puchar masz, super puchar masz, ale zwycięstwa nad Lechią w ekstraklasie nie masz ani jednego, nie rządzicie w trójmieście !!!
uch ale się rozpisałem pozdrawiam normalny kibic z Gdańska
jak zawsze kulson gdynia jeśli już wygrywa mecz to w okolicznościach podejrzanych
a dalekich od uczciwości. te ich bardzo rzadkie zwycięstwa zawsze są kontrowersyjne. nigdy nie wygrywają ewidentnie tylko jakieś bramki rękami, ustawki z lubinkami itd. nic się u nich nie zmieniło w strategii - wiocha, korupcja i kupiony mały sukces.
Tonjest śmiechu warte steinbors był najlepszym bramkarzem tej kolejki bo gdyby nie on to arka by nie wygrała przecież fruwał w tej bramce a oni w lidze plus ekstra dają do jedenastki bramkarza górnika co on miał za sytuacja do bronienia przecież ta gra!je co strzeliła Legia to on zapieprzyl i przegrali a oni go wybierają do jedenastki on nie zasłużył do 11 tylko steinbors a oni łódkę dają śmiechu warte
Baltyk najstarszym klubem w gdyni.
Spytaj swego starego jak niedobitki arki chodzily na arke w latach 80.siedzieli osobno ale chodzili na Baltyk,zeby pokazac ze jeszcze zyja.Baltyk gral wtedy w ekstraklasie,a arka w trzeciej lidze.gdyby Baltyk awansowal a arka spadla 90 proc zmieniloby szaliki na bialo niebieskie.