Widok
Słoneczna Zatoka
Inwestycja powstała w centrum rozwiniętej dzielnicy jaką jest Witomino. Wokół znajdują się sklepy, punkty usługowe, szkoła, przedszkola, ośrodki zdrowia, kościół. Na osiedlu nie brakuje także terenów sportowych i rekreacyjnych (w tym basen). Miłośnicy spędzania czasu na świeżym powietrzu mają stąd blisko do lasu.
Kameralne osiedle składa się z czterech segmentów o zróżnicowanej wysokości - od siedmiu do dziesięciu kondygnacji mieszkalnych. Pod kompleksem znajduje się dwupoziomowa hala ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Oczywiście jeśli policzy się koszty dojazdów i akceptuje się ten fakt oddalenia dowożenia dzieci do szkoły/przeszkolą zajec/marketow/warzywniaków itp. z tego co wiem komunikacja miejska nie jest wsaprciem dla mieszkancow rejonow za obwodnica, tutaj pamiętajmy o korkach dojazdowych i brak bus pasow. Taniej jakimś kosztem dojazdowym:)
Deweloper zapomniał dodać że całe to osiedle zatoka plus Witawa jest na platformiec obrotowej widok na morze jest ustalony\ w parzyste dni z ZAtoki a w nieparzyste z Witawy .Obrót zacznie się o północy i będzie trwał 3 godz. Wolno by mieszkańcy nie pospadali z łóżek.Mechanizm wraz z silnikiem został zamówiony w Azji w którejś zKorei
Dobrze byłoby gdyby ktoś podawał źródła tych cudownych informacji o wstrzymaniu budowy.
Ja dostałam taką informację od dewelopera. "Witam serdecznie, na budowie nie zaistniała żadna sytuacja związana z osuwającym się budynkiem. Jesteśmy na etapie prowadzenie prac zabezpieczających pierwszego etapu by móc przystąpić do kolejnych prac budowlanych."
Ja dostałam taką informację od dewelopera. "Witam serdecznie, na budowie nie zaistniała żadna sytuacja związana z osuwającym się budynkiem. Jesteśmy na etapie prowadzenie prac zabezpieczających pierwszego etapu by móc przystąpić do kolejnych prac budowlanych."
Niestety decyzja już jest. Wstrzymanie budowy. Już rozebrane są maszyny i dźwigi. Podobno jeszcze będą walczyć z odwołaniami, ale macie rację, bardzo podejrzane jest to, że inwestor nie zabiera oficjalnego stanowiska. Dziwne jest też to, że nieoficjalnie "zrzuca winę" na złośliwych sąsiadów, ale nie jestem pewien czy nie ma jakiejś poważniejszej przyczyny po stronie inwestora.
Dobra lokalizacja,Iwestor ok.podpisuje akty notarialne z terminami oddania do wykończenia i ostatecznego przekazania.
Budowa terminowo jest wykonywana,dobre materiały,ceny ? to już indywidualne podejście nabywcy..
Z mojego punktu widzenia i rozeznania to taniej nie będzie..
Mialam przyjemność osobiscie obserwować prace na tej budowie od jesieni do lutego..
Bardzo miły zespół obsługi w biurze dewelopera..
Dla mnie super!
Polecam
Pozdrawiam
Budowa terminowo jest wykonywana,dobre materiały,ceny ? to już indywidualne podejście nabywcy..
Z mojego punktu widzenia i rozeznania to taniej nie będzie..
Mialam przyjemność osobiscie obserwować prace na tej budowie od jesieni do lutego..
Bardzo miły zespół obsługi w biurze dewelopera..
Dla mnie super!
Polecam
Pozdrawiam
Uważam,że normalni ludzie kupują mieszkania,lokalizacja super,budowa z dobrych materiałów,deweloper ok,obok w Witawie tez patrzą sobie w okna od strony patio i ceny mieszkań tam są wygórowane..i ciagłe remonty,jak pada to już od dwóch lat miski z wodą przy wejściu do strefy usług..
Wspólnota ciagle ma pod górkę z zarządcą!
Ponadto większy hałas!!
Ulica Słoneczna i Getta spokojna..
Dobra komunikacja i blisko centrum i plaży
Osiedla na obrzeżach Gdyni to wielkie sypialnie z dojazdem w korkach!
Tutaj wszystkie usługi i dużo zieleni..
Wspólnota ciagle ma pod górkę z zarządcą!
Ponadto większy hałas!!
Ulica Słoneczna i Getta spokojna..
Dobra komunikacja i blisko centrum i plaży
Osiedla na obrzeżach Gdyni to wielkie sypialnie z dojazdem w korkach!
Tutaj wszystkie usługi i dużo zieleni..
Słoneczna Zatoka
Cały plac zabetonowany,kasztanowce schną,widok żaden:z jednej strony Witawa,od strony Chwarznieńskiej nie ma czego oglądać,od zachodu wieżowce a przy ul.Słonecznej wystawiony do sprzedaży obiekt po Łączności i tam prawdopodobnie stanie kilkunastopiętrowy biurowiec.I będzie po ''widokach''.A z pieskami na spacer będą chodzić na sąsiednie tereny zielone spółdzielni mieszkaniowej tak jak to czynią w tej chwili mieszkańcy Witawy.
Kasztanowce wydały piękne kasztany, wszystko w porządku, Liście schną już jesień:) Mieszkanie trzeba kupować od "bezpiecznej" inwestycyjnie strony zapewne budynek TP będzie pod inwestycje. Nie ukrywajmy ze Witomino jest "sypialnia" Gdyni widoki nie dla każdego są najważniejsze. Tereny zielone są ogólnodostępne zatem nie ma problemu:)
Kupiłam mieszkanie w zatoce, patrząc na tempo pracy i jakość materiałów jestem zadowolona. Nareszcie przełamanie monopolu Witawy. Witawa 100% beton, w której mieszkanie o takim samym metrażu 42m kosztuje 330 000 pln i to często bez piwnicy, bez h.garazowej i do remontu... W Zatoce wyższy standard, 0 20 lat nowszy budynek cena na całości wyzsza o 30tys zl. Remont i tak trzeba zrobić zarowno z 20letnich mieszkaniach witawy jak i w deweloprskim. Który budynek dziś jest z czerwonej cegły, to wpływa na jakość powietrza, na nasze drogi oddechowe itp. ściany lepiej' oddychają" przy suszeniu tip. Dbałość również o szczegóły, np. stolarka okienna, od zewnątrz kolor w brązie, od wewnątrz mieszkania kolor biały.