Widok

Słoneczna Zatoka

Słoneczna Zatoka Witomino Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w centrum rozwiniętej dzielnicy jaką jest Witomino. Wokół znajdują się sklepy, punkty usługowe, szkoła, przedszkola, ośrodki zdrowia, kościół. Na osiedlu nie brakuje także terenów sportowych i rekreacyjnych (w tym basen). Miłośnicy spędzania czasu na świeżym powietrzu mają stąd blisko o lasu.

Kameralne osiedle składać się będzie z czterech segmentów o zróżnicowanej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wypowiedział się specjalyyysta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

aktualnie sprawa w NSA /za kilka miesięcy może się okazać ze nie mają pozwolenia na budowę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Budowa wstrzymana

Czy to prawda że budowa jest wstrzymana, podobno budynek obok się obsuwa
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś przejeżdżałam obok. Ani żywej duszy... Nikt nie pracuje. Brama zamknięta. Ktoś coś wie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja przechodzę tam codziennie i nie widziałem aby budynek się obsuwal. Jakieś prace trwaja. Kupiłem tam mieszkanie i mam nadzieje na lepsze i nowocześniejszy miejsce niż Witawa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ok, Krono, faktycznie nie widać aby cos sie osuwało, ale nikt tam nie pracuje. Biuro sprzedazy zamkniete, na maile nikt nie odpisue, telefonów nie odbierają. Też kupiłem tam mieszkanie i zaczynam sie lekko irytowac.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gratuluję dobrego zakupu. Budowa jest wstrzymana do odwołania. Nie wiadomo czy powstanie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gratuluję dobrego zakupu. Budowa wstrzymana do odwołania i nie ma pewności czy ją skończą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze byłoby gdyby ktoś podawał źródła tych cudownych informacji o wstrzymaniu budowy.
Ja dostałam taką informację od dewelopera. "Witam serdecznie, na budowie nie zaistniała żadna sytuacja związana z osuwającym się budynkiem. Jesteśmy na etapie prowadzenie prac zabezpieczających pierwszego etapu by móc przystąpić do kolejnych prac budowlanych."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To nie są cudowne informację tylko twarde fakty. Deweloper pisze co chce i ma nadzieję że uśpi czujność zakupowiczów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To nie są cudowne informację tylko twarde fakty. Zanim zapłacisz zaliczkę to sprawdź wszystko dokładnie. Ale z drugiej strony kto bogatemu zabroni wydawać kasę jak chce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj pusto ,nikogo nie ma . Nic się nie dzieje , drugi dźwig nawet nie jest do końca rozłożony tylko leży a to jest nie praktykowane bo za dźwig się płaci dobogodzine i każdy deweloper robi wszystko aby było jak najmniej straconych dni dźwigu , Coś tu śmierdzi .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic się nie dzieje bo dziać się nie może. Budowa jest wstrzymana do odwołania.Lepiej sprawdźcie podpisanie umowy czy możecie wycofać wpłacone pieniądze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mówisz o twardych faktach, o tym, że dziać się nic nie może i że budowa wstrzymana do odwołania... Wiesz czemu, jakie są przyczyny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak by nie było poważnych podstaw do wstrzymana budowy to budowa by trwała. Jak widać jest inaczej. Co tu więcej dodawać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Angmor81

Lepiej kupić działkę w Bojanie za 150tysiecy 1000metrow i wybudować domek mały za 300tysiecy niż klatkę w blokowisku.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

oj żle się dzieje,żle

Dlaczego prace na budowie wstrzymane ? Deweloper powinien napisać w internecie i uspokoić zainteresowanych -nic nie pisze- zero wiadomości-jest się czego bać.Żle się zaczęło to co będzie dalej?Nie dość że bardzo bardzo drogo to jeszcze nerwowo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chcialem tam kupic mieszkanie i nawet chciali ladnie z ceny zejsc,ale na szczescie sie powstrzymalem.Ludzie na Witominie mowia ze wstrzymali prace przez osuwajacy sie grunt i pekajace budynki w poblizu budowy,ale nie wiem ile w tym prawdy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąd uchylił pozwolenie na budowę a nowego nie dostali i tak szybko nie dostaną ot i cała tajemnica
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był ktoś na spotkaniu z inwestorami w sprawie terminów?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0