Widok

Słoneczna Zatoka

Słoneczna Zatoka Witomino Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w centrum rozwiniętej dzielnicy jaką jest Witomino. Wokół znajdują się sklepy, punkty usługowe, szkoła, przedszkola, ośrodki zdrowia, kościół. Na osiedlu nie brakuje także terenów sportowych i rekreacyjnych (w tym basen). Miłośnicy spędzania czasu na świeżym powietrzu mają stąd blisko o lasu.

Kameralne osiedle składać się będzie z czterech segmentów o zróżnicowanej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Budowa ruszyła na nowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Budwoa Wznowiona

Na placu budowy znów stawiają żurawie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po co Wam taki szajs

Pytanie po cholerne pchacie się w takie bagno. Czy Wy widzieliście lokalizację bo chyba nikt normalny nie kupi mieszkania z widokiem na molochy z obu stron
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wznowili budowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha

Bierz się lepiej do roboty, a nie się żalisz. Trzeba było się wykształcić nieudaczniku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16

pewnie ze lepiej ale drożej .inv.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie do końca prawda

w rejestrze prowadzonym przez UM Gdyni wg stanu na koniec kwietnia nie ma żadnego złożonego przez nich wniosku ani wydanego pozwolenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdajesz sobie sprawę z tego że tam od pół roku nie trwają żadne pracę i cały sprzęt został już dawno wywieziony, a dźwigi rozebrane?

I nic się nie dzieje.. psy szczekają karawana jedzie dalej..

Paranoja

Urodzisz się w Gdyni i miasto ma ciebie w d*pie. Tak Wojciech Szurek dba o ludzi urodzonych w Gdyni. Siedź z rodzicami aż babcia umrze (albo oni), tyle tylko że dzieci jest przeważnie więcej niż babć...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

Punkt sprzedaży jest na mojej ulicy. I faktycznie zdjeli wielki napis 'Zatoka' od strony Chwarznienskiej.

Proszę nie siać paniki. Jest punkt sprzedaży, jest logo.(dziś widziałam na własne oczy). Dostali zgodę i niedługo wejdą na budowę, rozmawiałam z przedstawicielem Dewelopera.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
To, że pusto na budowie, to widzę z okna. Myślałem że ktoś bardziej zainteresowany tematem ( ktoś kto kupił ) dostał jakieś większe info.
Mam nadzieję, że ta dziura w samym środku Witomina nie zostanie tam już na zawsze .Tak jak np. ten nigdy nieskonczony budynek obok Lidla..
Firma chyba się zwija, zabrali wszystko z budowy, a punkt sprzedaży chyba się likwiduje nie ma już logo i szyldut. Ktoś umoczyl kilka tysi..

Jak mają kupione mieszkania to mogą się wprowadzać.

...no chyba że kupili dziury w ziemi... wtedy są w czarnej d...ziurze...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za jakieś nowe informacje? Przecież niektórzy mają już kupione mieszkania, więc ktoś coś wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Buhahahahahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witawa się osuwa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajna inwestycja a tu d*pa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzisiaj widziałem jak ładują pręty zbrojeniowe na naczepy ciężarówek i gościa co gmerał coś przy kontenerach dla budowlańców, prawdopodobnie też je zabiorą... I tak oto będzie w centrum dzielnicy ogrodzona dziura w ziemi przez pewnie długi czas...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0