Widok

Słoneczna Zatoka

Słoneczna Zatoka Witomino Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w centrum rozwiniętej dzielnicy jaką jest Witomino. Wokół znajdują się sklepy, punkty usługowe, szkoła, przedszkola, ośrodki zdrowia, kościół. Na osiedlu nie brakuje także terenów sportowych i rekreacyjnych (w tym basen). Miłośnicy spędzania czasu na świeżym powietrzu mają stąd blisko o lasu.

Kameralne osiedle składać się będzie z czterech segmentów o zróżnicowanej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety decyzja już jest. Wstrzymanie budowy. Już rozebrane są maszyny i dźwigi. Podobno jeszcze będą walczyć z odwołaniami, ale macie rację, bardzo podejrzane jest to, że inwestor nie zabiera oficjalnego stanowiska. Dziwne jest też to, że nieoficjalnie "zrzuca winę" na złośliwych sąsiadów, ale nie jestem pewien czy nie ma jakiejś poważniejszej przyczyny po stronie inwestora.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jacy "domkowicze"? Skąd ta informacja? Z tego,co ja słyszałem,to chodzi o sprawy techniczne.Dlaczego Zatoka oficjalnie nie zajmie stanowiska,by położyć kres wszelkim plotkom i domysłom.Brak szacunku do nabywców,dobrze to nie wygląda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt nic

kiedy bedzie decyzja sadu w sprawie dalszej budowy, kiedy inwestor moze sie spodziewac zakonczenia budowy, nic nie wiadomo, i co teraz robic?? czy czekac az ruszy ta inwestycja , czy sie wycofac i odebrac zaliczke??? jestesmy zaplatani...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawa jest w sądzie. Mieszkańcy z drugiej linii zabudowy "domkowicze" pragną aby Witomino pozostało jak dawniej. Przewodniczy im radca prawny. Następne rozgrywki to odbijanie piłki. Ja spadam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś zaczęli rozmontowywać i wywozić dźwigi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

spotkanie się nie odbyło
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był ktoś na spotkaniu z inwestorami w sprawie terminów?

Sąd uchylił pozwolenie na budowę a nowego nie dostali i tak szybko nie dostaną ot i cała tajemnica
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcialem tam kupic mieszkanie i nawet chciali ladnie z ceny zejsc,ale na szczescie sie powstrzymalem.Ludzie na Witominie mowia ze wstrzymali prace przez osuwajacy sie grunt i pekajace budynki w poblizu budowy,ale nie wiem ile w tym prawdy.

oj żle się dzieje,żle

Dlaczego prace na budowie wstrzymane ? Deweloper powinien napisać w internecie i uspokoić zainteresowanych -nic nie pisze- zero wiadomości-jest się czego bać.Żle się zaczęło to co będzie dalej?Nie dość że bardzo bardzo drogo to jeszcze nerwowo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Angmor81

Lepiej kupić działkę w Bojanie za 150tysiecy 1000metrow i wybudować domek mały za 300tysiecy niż klatkę w blokowisku.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak by nie było poważnych podstaw do wstrzymana budowy to budowa by trwała. Jak widać jest inaczej. Co tu więcej dodawać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mówisz o twardych faktach, o tym, że dziać się nic nie może i że budowa wstrzymana do odwołania... Wiesz czemu, jakie są przyczyny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic się nie dzieje bo dziać się nie może. Budowa jest wstrzymana do odwołania.Lepiej sprawdźcie podpisanie umowy czy możecie wycofać wpłacone pieniądze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dzisiaj pusto ,nikogo nie ma . Nic się nie dzieje , drugi dźwig nawet nie jest do końca rozłożony tylko leży a to jest nie praktykowane bo za dźwig się płaci dobogodzine i każdy deweloper robi wszystko aby było jak najmniej straconych dni dźwigu , Coś tu śmierdzi .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie są cudowne informację tylko twarde fakty. Zanim zapłacisz zaliczkę to sprawdź wszystko dokładnie. Ale z drugiej strony kto bogatemu zabroni wydawać kasę jak chce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie są cudowne informację tylko twarde fakty. Deweloper pisze co chce i ma nadzieję że uśpi czujność zakupowiczów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrze byłoby gdyby ktoś podawał źródła tych cudownych informacji o wstrzymaniu budowy.
Ja dostałam taką informację od dewelopera. "Witam serdecznie, na budowie nie zaistniała żadna sytuacja związana z osuwającym się budynkiem. Jesteśmy na etapie prowadzenie prac zabezpieczających pierwszego etapu by móc przystąpić do kolejnych prac budowlanych."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratuluję dobrego zakupu. Budowa wstrzymana do odwołania i nie ma pewności czy ją skończą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gratuluję dobrego zakupu. Budowa jest wstrzymana do odwołania. Nie wiadomo czy powstanie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2