Widok
Słoneczne Przedszkole Wejherowo - proszę o opinie.
Witam.
Czy ktoś mógłby mi troszkę powiedzieć o tym przedszkolu? Jaka jest atmosfera w grupach? Jakie są Panie nauczycielki? Podzielcie się swoimi doświadczeniami :) Zastanawiam się, czy nie posłać tam dziecka ;) Chodzi mi o grupy przedszkolne - nie żłobek.
Pozdrawiam,
Kasia
Czy ktoś mógłby mi troszkę powiedzieć o tym przedszkolu? Jaka jest atmosfera w grupach? Jakie są Panie nauczycielki? Podzielcie się swoimi doświadczeniami :) Zastanawiam się, czy nie posłać tam dziecka ;) Chodzi mi o grupy przedszkolne - nie żłobek.
Pozdrawiam,
Kasia
moje dwie corki chodzily do tego przedszkola, jedna do zlobka druga do maluchow w przedszkolu.Panie pracuja na zmiany wiec tak jak pisala jedna z mam,pani "popoludniowa" nie wie co dzialo sie w okolicach sniadania np. czy zjadla sniadanie? badz skad ostre zadrapanie na twarzy?-rozumiem zdarza sie , ale nikt nie umial mi powiedziec co sie wydarzylo...:( dyrektor specyficzny to fakt!, od godziny 16 dzieci regularnie sa na podworku bez wzgledu na pogode odbieralam dzieci brudne jak ziemia, a przedszkole jest na pietrze wiec trzeba byli isc na gore zeby je umyc.w zlobku bylo ok tylko pani pielegniarka mi nie odpowiadala byla najmniej sympatyczna.
Masakra,nie polecam. Moje dziecko poszlo teraz do pierwszej klasy. Ma same zalegosci z zerówki. Inne dzieci z tego przedszkola również (dzieci poszly razem do klasy 1). W przedszkolu niby bylo wszystko ok. Pod względem przygotowania do szkoły nie polecam. Mloda,niedoświadczona kadra, ktora ciągle sie zmienia. Jednym słowem przechowalnia do dzieci.
Musimy pamiętać ze brak przygotowania do pierwszej klasy nie zawsze jest wina przedszkola. Moje dziecko tez tam chodzilo i obecnie chodzi do 2 klasy. Byl świetnie przygotowany do szkoły. Ale niektóre dzieci które sprawialy dużo problemów i nie sluchaly juz nie radzily sobie zbyt dobrze w pierwszej klasie. Taka sytuacja byla z moim synem i synem mojej koleżanki. Chodzili do tej samej grupy a roznica w przygotowaniu do szkoły olbrzymia... Każde dziecko jest inne.