Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Witold - ocena Składane na ostatnią chwilę zamówienie na Dzień Matki udało się zrealizować i...
~Witold
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 28 maja 2024

Halina Raczkowska - opinia wątek zamknięty Szeroki wybór kwiatów i miła obsługa. Polecam :)
~Halina Raczkowska
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 lutego 2021

Swietny pomysl na prezent! wątek zamknięty Zamowilam kosz Delikatnosc na narodziny dziecka, z jedna modyfikacja. Po...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2017

Pełna satysfakcja wątek zamknięty Kilka dni temu, na dzisiaj właśnie chciałem zamówić kosz z wielokolorowymi...
~tonik954
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2017

Bardzo sympatyczna obsluga ! wątek zamknięty Polecam z czystym sumienieniem ! Podejscie do klienta super, Naprawde mozna...
~Klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

Polecam wątek zamknięty Korzystałam z okazji Dnia Matki 2015. Uczciwie, rzetelnie (kwiaty świeże i wg...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 maja 2015

Rewelacja wątek zamknięty Świetna kwiaciarnia internetowa. Fachowa i błyskawiczna obsługa. Punktualność...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 lipca 2013

Kwiaciarnia Słonecznik wątek zamknięty Od trzech lat korzystam z usług kwiaciarni Słonecznik. Ceny przystępne,...
~muzyka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 czerwca 2013

Polecam! wątek zamknięty Zamówiłem kwiaty na urodziny z przesyłką i dotarły błyskawicznie. Bardzo miły...
~Nojas
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2012

bardzo ładne kwiaty i niedrogo wątek zamknięty Zamówiłam przez internet kwiaty z dostawą. Kontakt bardzo miły i szybki....
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 lipca 2011

Super sprzedawca wątek zamknięty Pełen profesjonalizm-miła obsługa,świetny asortyment w przystępnej cenie....
~Anna Jodłowska
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 marca 2009

SUPER SPRZEDAWCA wątek zamknięty Świetny kontakt, piękne kwiaty w przystępnej cenie-PEŁEN PROFESJONALIZM....
~Anna Jodłowska
-

dodano: 18 marca 2009

REWELACJA !!!! wątek zamknięty Zamówiłem kwiaty dla mojej walentynki. Zamówienie zostało szybko...
~Tom
-

dodano: 16 lutego 2009

Polecam wątek zamknięty 1 swietny kontakt mailowy 2 terminowa realizacja zamowienia 3 przystepna...
~Pawel.S
-

dodano: 27 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

14

wątków

do góry