Widok

"Słonecznym" na wakacje

Już w pierwszą sobotę wakacji - 24 czerwca - na trasę wyruszą pociągi Kolei Mazowieckich - "Słoneczny" do Ustki oraz "Słoneczny - BIS" do Gdyni. Podróż koleją jest wygodną alternatywą dla samochodu, szczególnie, że droga Słupsk - Ustka jest jeszcze remontowana.

"Słoneczny" będzie kursował na trasie Warszawa-Ustka-Warszawa przez 7 dni w tygodniu. Do flagowego letniego połączenia, podobnie jak ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co kto lubi

tylko ja nie narzekam, jak sobie w pociagu wygodnie siedzę, więc czemu, skoro to lubicie, wiecznie na te korki narzekacie?

żebyś wiedział

lubię jeździć pociągami. zero stresu, muzyczka na słuchawkach, jak dłuższa podróz, to i popykam w coś na laptopie. Nie interesują mnie korki, ciemięgi zajeżdżające drogę czy nieumiejące ruszyć jak się zielone zapali, mam gdzieś wypadki, zwężenia, roboty drogowe. Relaksik.

Nic nie likwidują ! Nie siej fermentu ! Zmiana jest tylko numeru , bo przeszkadzał katolom !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problem z powrotem

Fajny pociąg ale niestety tylko w jedną stronę ! Bo zajeżdża do Ustki ,i za pół godziny odjeżdża ! Nie ma więcej powrotnych godzin wieczornych . Wracać trzeba z Ustki z przesiadką w Słupsku ,już pociągami ze Szczecina i Kołobrzegu . A te niestety wypchane po brzegi i często bardzo opóźnione . Byłem w zeszłym roku , ale już w tym nie pojadę ,bo nie ma bezpośredniego powrotu , a szkoda . Pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

miła 5 godzinna podróż ...

ale za to zlikwidują autobus 666 jadący na Hel z Gdyni

teraz będzie to 669
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczy się regularnie myć

to nie jest trudne. Ja rozumiem, że w samochodzie nikt Ci nie zwraca uwagi, ale żeby wywlekać swoje problemy tu na forum?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A w Trójmiejskich kolejkach są miejscówki?! Nie wiedziałem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To stój w korku, jak lubisz

Przecież nikt ci nie każe nim jechac.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

fuj, robactwo, pluskwy i smród niemytych ludzi. Polskie pociągi to tylko za karę albo za sowitą zapłatę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wygodnie?

Załadowany do oporu, miejscówek nie uświadczysz bo to warszawskie SKM. Więc wątpliwa atrakcja.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry