Widok

Słowackiego 77

Słowackiego 77 Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
W sąsiedztwie inwestycji znajduje się zabudowa wielorodzinna i jednorodzinna. Wokół nie brakuje także terenów zielonych. Okolica oferuje szereg usług (handlowych, gastronomicznych, rekreacyjnych czy edukacyjnych). W ciągu kilku minut znaleźć się można w kinie, centrum handlowym, klubie czy restauracji.

W sąsiedztwie znajdują się przystanki autobusowe i PKM Gdańsk Niedźwiednik. Do przystanku ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Marudy wszędzie się znajdą a siostra kupiła i jest bardzo zadowolona

więc jak widać dla każdego ważne jest co innego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słowackiego rośnie w siłę, dobrze to wygąda

takie nowoczesne osiedle, miłe dla oka a w zasadzie wszędzie blisko

Masz racje

Głównym wykonawca jest InHouse z Rumii.
Jeszcze większych partaczy nie widziałem.
Zreszta czytałem ze ta firma jest na skraju upadłości, z czego się nie dziwie skoro taki szajs odstawiają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale macie tam jazdę.

Patrzę przez płot i skończyć Wam tej inwestycji nie mogą. Ciagle coś szlifują , malują, jakiś murek oporowy tygodniami robią, coś chyba ten developer nietrafiony jakiś .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety

Budowa trwa w najlepsze
Syf totalny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do końca stycznia 22

Maja opuścić budowę - Spravia, ale końca syfu i niedoróbek nie widać

Mieszkania oddali

I koniec budowy. Klatki nieskończone, brak kaloryferów, wykończenia. Brak skończonego ogrodzenia - ktoś może spaść z górki. Zero już robotników na budowie. Znamy się do aktu notarialnego a później - nie pasuje to zgłaszajcie problem do biura obsługi klienta ! Syf a nie developer !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No słabo to widzę, jak skaczą budowę to trzeba będzie zacząć remont.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taaaa tylko syfff totalny

Budowa nadal trwa. Nikt nie sprząta chodź za to płacimy już. Master - zarządca nieee bo budowa, kierownik budowy - nie ma ludzi do sprzątania. Klatki nie wykończone, garaż nie pomalowany, brak ogrodzenia. Teren budowy i ciągły syf jeszcze raz i pracownicy zastawiajacy dojazd do posesji bo pracują a lodówki nie da się dowieźć !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to gratulacje, po wielu miesiącach oczekiwań i opóźnień, u nas na razie żadnej informacji terminu odbioru.

Ja odebrałam, obyło się bez problemów, zaczynamy urządzanie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uwaga! Budimex usuwa niewygodne komentarze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę, że martwisz się Janku o najemców, którzy przez to opóźnienie nie mają gdzie zamieszkać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też jestem mega wk.....by, fachowcy zamówieni na wrzesień, materiały czekają składowane po garażach, dobrze, że nie ma terminu ważności, kobieta w biurze przyrzekała, odbiory do 8.10 klucze do 22.10, mieszkanie miało już dawno na siebie pracować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam takie info, że ich nie mam

Żenada ! Pieniądze wpłacone 100%. Odbiór miał być według planów w sierpniu. I tak od 2 miesięcy mnie zwodzą. A patrząc na budowę to z tygodnia na tydzień nic się nie dzieje ! Generalnie nie polecam firmy - niesłowna ! Żadnych konkretnych informacji, tylko że zgody na wydanie nie maja, a jak maja mieć jak szyb w balkonach nie ma i kafli i parapetów na balkonach i droga wjazdowa w rozsypce !!!!!!!

Nie ma przymusu wykupowania miejsc, ale można kupić max 2 :)
Będąc w połowie lipca w Gdańsku zajechałem na budowę i udało mi się porozmawiać z ludźmi z budowy, którzy twierdzili, że skaczą inwestycje do końca sierpnia, tylko się roześmiałem widząc ile jeszcze jest do zrobienia.

Termin oddania

Niepokoi mnie ciągłe przesuwania terminu oddania inwestycji do użytku. Czy mają Państwo jakieś informacje co tam się dzieje?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie TAK

odebrane czy jak ja na koniec września ?
Jestem ciekawy wykończenia - bo nie ma gdzie, jak z czym porównać :(
Bardzo mnie to intryguje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1