Widok
Słowackiego w dół od Budowlanych
Slowackiego stoi w dół.
Dojazd z os. KLUKOWO do przedszkola +15min. W dół? +50min.
Planowane blokowiska zamiast bliźniaków, czy wykorzystacje slowaka jako dojazd do obwodnicy metropolitalnej na pewno poprawia sytuację.
więcej
Dojazd z os. KLUKOWO do przedszkola +15min. W dół? +50min.
Planowane blokowiska zamiast bliźniaków, czy wykorzystacje slowaka jako dojazd do obwodnicy metropolitalnej na pewno poprawia sytuację.
więcej
Lepiej stac na deszczu i czekac czekac czekac
Az może jakiś autobus przyjedzie a może i nie przyjedziedzie to może jakiś tramwaj, a może i nie bo stoi gdzies z innymi na trasie to moze wkoncu Skm-ka aaaaa sorki ona też nie musi przyjechac bo wypadła z kursu albo w ogóle nie ruszyła z początkowej trasy. To raczej wolę bąbelka z 15 kg plecaczkiem moim suvem wozić, przynajmniej na łeb nie pada
Nie rozumiem idei wożenia dziecka nie wiadomo jak daleko do przedszkola, chyba, że jest to przedszkole przy zakładzie pracy. Dom na wypizdowiu kupuje się jak dzieci są już w stanie same dojazdy ogarniać, albo jak już nie muszą dojeżdżać. Dla mnie priorytetem przy szukaniu działki pod dom była przede wszystkim szkoła w pobliżu, by dziecko samo mogło do niej dojechać busem / dojść z buta. To jest chore, żeby człowiekowi powrót z pracy wydłużył się po wakacjach o 40 minut, bo bąbelki znów są wożone wszędzie.
a co ma zrobić? jak starałem się o przedszkole dla córki na Oruni Górnej, gdzie mieszkałem wtedy, to nie było opcji
za mało punktów dostałem. Nie jestem samotnym ojcem, razem z żoną pracujemy więc inni dostali. Później miasto rozsyłłało listy polecone że są wolne miejsca w przedszkolach, np. na żabiance albo stogach. To wolę prywatne i wozić