Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Firma solidna-wykazuje żywe zainteresowanie wątek zamknięty zleconymi czynnościami,częsty kontakt z klientem,merytorycznie opracowana...
~Wiesław Surgota
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2012

Polecam wątek zamknięty Polecam
~RS
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa, nieoceniona pomoc merytoryczna
~Paulina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 stycznia 2012

Brak korporacyjnego bełkotu to podstawa!! wątek zamknięty Małe biuro które kompleksowo załatwia wszystkie sprawy związane z sprzedażą i...
~Zen
-

dodano: 14 października 2011

Polecam wątek zamknięty W pełni profesjonalna i miła obsługa, doskonały kontakt i dbałość o klienta....
~Mateusz
-

dodano: 28 września 2011

Bardzo dobre biuro wątek zamknięty Bardzo dobre biuro nieruchomości. Obsługa nie tylko w pełni profesjonalna,...
~Kazmierowski
-

dodano: 22 września 2011

Nieruchomości Słowik wątek zamknięty Sztrzał w 10-tkę, biuro nieruchomości bardzo soliden, sprawdzi każdą wybraną...
~Katarzyna Stefaniak
-

dodano: 5 września 2011

Bardzo dobry pośrednik wątek zamknięty Pan Słowik jest bardzo profesjonalnym pośrednikiem. Jeśli potrzeba doradzi,...
~WKK
-

dodano: 27 lipca 2011

Młodość górą w handlu nieruchomościami wątek zamknięty Spośród czterech pośredników, z którymi miałam do czynienia w trudnym dla...
~Basia
-

dodano: 25 marca 2011

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z usług Pana Słowika poszukując mieszkania do wynajęcia, szybko...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 stycznia 2011

Polecam firmę Słowik Nieruchomości wątek zamknięty Firma podchodzi do swoich klientów bardzo profesjonalnie. Pośrednik...
~G.S.
-

dodano: 12 listopada 2010

Firma godna polecenia. wątek zamknięty Praca Agencji Nieruchomości" Słowik" jest profesjonalna, kompetena i...
~H.Dec
-

dodano: 20 października 2010

POSitive wątek zamknięty Polecam wszystkim. Uczciwy pośrednik.
~Grzegorz
-

dodano: 22 września 2010

Slowik Nieruchomosci wątek zamknięty Jako klient Slowik Nieruchomosci Jestem bardzo zadowolony z obslugi...
~Dariusz Stachyra
-

dodano: 16 września 2010

Polecam! wątek zamknięty Wielki pozytyw z mojej strony. Wszystko przebiegło sprawnie (jak w...
~Anna Śladewska
-

dodano: 5 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry