Widok

Ślub doskonały

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Ślub doskonały.
Teatr Kwadrat z Warszawy Ślub doskonały Robin Hawdon Tłumaczenie: Elżbieta Woźniak Jesteś panem młodym w dniu swojego ślubu. Budzisz się rano, właściwie w południe, w pokoju hotelowym, z piękną, nagą nieznajomą u boku. Niestety, wśród zapamiętanych atrakcji wczorajszego kawalerskiego wieczoru, obraz tej ślicznotki nie występuje. A głos twojej przyszłej żony już słychać w hotelowym ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drozszych biletow nie mozna bylo zrobic?
popieram tę opinię 125 nie zgadzam się z tą opinią 12

bilety

Koszt wyjazdu dla teatru jest dość duży. Trzeba przewieźć scenografię. Aktorzy nocują czasami w hotelu. Muszą zarobić. Na ten spektakl bilety są prawie wyprzedane. Ja idę dla Pawła Małaszyńskiego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ucieszyłam się, kiedy powstała w NOT-cie Scena Teatralna Kontakt. Ale to co wyrabia Agencja z cenami jest oszałamiające. Wiem, że wiele osób nie korzysta z propozycji Agencji Kontakt, gdyż bojkotują w ten sposób politykę firmy. Rozumiem, że trzeba zarobić. Ale trzymając się przykładu "Ślubu doskonałego", za pierwsze miejsca w Teatrze Kwadrat obejrzę przedstawienie w cenie 95 zł. Gdy za bilet Polskiego Busa zapłacę 1zł, będę miała jeszcze na obiad i mobilizację, aby wyrać się z Trójmiasta, pospacerować po stolicy i spotkać z przyjaciółmi. Właśnie zarezerwowałam bilety w Teatrze Kwadrat... A stolica wiosną nabiera uroku. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 9

byłam, widziałam, jestem zachwycona

wczoraj miałam przyjemność obejrzenia tej sztuki i jestem zachwycona - zabawna,lekka komedia ze świetnymi aktorami!

gorąco polecam - jedyne co mi się nie podobało to cena, bilety zdecydowanie za drogie jak na polskie realia! ;(
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 11

rewelacja

Ślub doskonały to po Berku i Kiedy Harry... najlepsza sztuka Teatru Kwadrat. Paweł Małaszyński rewelacyjny.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

super zabawa

doskonały spektakl, odbył się dziś w Białymstoku. Wszyscy aktorzy grali świetnie. Ale chłopaki, przepraszam młode wilki byli the best
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super

Super mistrzostwo, a cena cóż za dobre wino też trzeba zapłacić. Warto.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13

Na listopad już nie ma biletów :( !!!

Jak podał organizator - Agencja BOGART biletów na listopad już nie ma, ale można kupować na 10 lutego 2014
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak na aktorów z seriali trochę drogo...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 5

Byłe i widziałem...

i nie jestem zachwycony. Fabuła ograna, typowa komedia omyłek, zapewne dałoby się z niej wyciągnąć więcej, niestety aktorstwo na żenująco niskim poziomie. Braki sceniczne "aktorzy" nadrabiają szarżowaniem, wymachiwaniem rękami i bieganiną. Kilka dobrych kwestii (zasługa autora) niezła scenografia, i trochę śmiechu oraz zabawy dla widzów z prowincji kulturalnej, jaką jest Trójmiasto. Na bezrybiu i rak ryba, więc jak nie wiesz na co wydać 100 zł, to idź, jak nie pójdziesz... nie ma czego żałować. Nie rozumiem zupełnie tych różnych zachwytów...brak rzetelnej recenzji!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 23

Wspaniały !!

Wspaniała komedia, na której można śmiać się przez cały czas.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pełna żałość.

Oglądaliśmy wczoraj tę sztukę. Poziom spektaklu dostosowany jest do pań z magla, kucht i wycieczek nauczycieli z funduszu pracowniczego. Trudno mieć pretensje do aktorów, ponieważ dopasowują się poziomu i oczekiwań publiczności. Trudno mieć pretensje do organizatora, bo liczy się efekt finansowy.
Niestety poziom estetyczny i wrażliwość społeczeństwa schodzi na psy.
To bardzo przykre.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 24

Polecam

Sztuka rewelacyjna! Andrzej Nejman doskonaly, a tego sie nie spodziewalam.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

Omyłka!

Jestem prowincjonalnym nauczycielem i uczestniczyłem w tym spędzie. Najchętniej trzasnąłbym drzwiami i zamknął się w szafie. Przepraszam, tego autor scenariusza mi oszczędził.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Rewelacja!

Na sztukę poszłam, bo chciałam zobaczyć jak poradzą sobie w komedii serialowi aktorzy. Jestem zachwycona "Ślubem doskonałym". Świetna gra Ewy Kasprzyk, Andrzeja Nejmana i Pawła Małaszyńskiego. Nie jest to sztuka dla teatralnych "snobów", a dla ludzi nie pozbawionych poczucia humoru. Zobaczyć jak farsa rozśmiesza publiczność do łez bezcenne. Gorąco polecam. Sztuka podoba się w całym kraju. Frekwencja 100%. Tylko internetowi malkontenci zawsze muszą sobie ponarzekać
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

po prostu SUPER !

Jestem pewna,iz "dem" nie był nawet w okolicach Teatru Muzycznego !Sztuka zagrana rewelacyjnie, Andrzej Nejman wspaniały, całość bardzo fajna a cała publiczmość po prostu zachwycona.Bylam na drugim spektaklu - po zakończeniu ,nie tylko ja ,ale wszyscy widzowie zrobili aktorom kilkuminutową owację na stojąco.Więc Panie "dem" gdzieś Pan był.Może się Panu sztuki pomyliły ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ślub doskonały

Opinie do spektaklu: Ślub doskonały.
Teatr Kwadrat z Warszawy Ślub doskonały Robin Hawdon Tłumaczenie: Elżbieta Woźniak Jesteś panem młodym w dniu swojego ślubu. Budzisz się rano, właściwie w południe, w pokoju hotelowym, z piękną, nagą nieznajomą u boku. Niestety, wśród zapamiętanych atrakcji wczorajszego kawalerskiego wieczoru, obraz tej ślicznotki nie występuje. A głos twojej przyszłej żony już słychać w hotelowym ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry