Widok

Ślub i sesja ślubna Kinga Mateusz 02/06/2017

WRAZ Z ŻONĄ MAMY NADZIEJE ZE TO NIE BYŁA PIERWSZA I OSTATNIA SESJA Z TOBĄ I TWOJĄ ŻONĄ.!
Z każdym zdjęciem jestem pod coraz większym wrażeniem Twojego profesjonalizmu. Jestem zachwycony i naprawdę za Twój talent należą Ci się mocne brawa i ogromne podziękowania.
Jesteśmy tak zachwyceni zdjęciami i profesjonalizmem i podejściem do nas jak do ludzi i Twój uśmiech sprawił ze czuliśmy się swobodnie. za to chcemy podziękować Ci z całego serca za NAJPIĘKNIEJSZE zdjęcia jakiekolwiek widziałem jesteśmy na prawdę zachwyceni Twoim talentem i umiejętnościami.
dziś 29/07/2017 dostaliśmy tak jak chcieliśmy album z zdjęciami i album.
obejrzeliśmy ten album chyba z 10 razy i tak jak nigdy zaniemówiłem i zakręciła mi się łza w oku.
ten dzień był dla mnie najważniejszy a TY TO PRZELAŁEŚ NA ZDJĘCIA tak po prostu tak jak chciałem.
uwieczniłeś wszystkie emocje które panowały w tych dniach.
po zdjęciach innych wiedzieliśmy ze jesteś najlepszym fotografem ale dopiero po swoich zdjęciach ujrzeliśmy jaki masz ogromny talent który wymaga ogromnej pracy własnej.!
(CZĘŚCI 1 )
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twój talent i poświecenie w te dni przerosły nasze najśmielsze oczekiwania.!
zawsze będziemy Tobie wdzięczni podczas otwierania tego albumu.
ogromna współpraca podczas pleneru z Tobą i Twoją żoną to coś czego nie zapomnimy, dzięki Twojemu doświadczeniu wybrnęliśmy z naprawdę ciężkiej sytuacji i ten dzień był naprawdę udany po mimo deszczu, komarów, błota, i wielkiego zniechęcenia.
JESTEŚ WSPANIAŁY I ZA WSZYSTKO CI DZIĘKUJEMY ! Dziękujemy bardzo Rafale za wspaniałe zdjęcia. Za to że byłeś z nami i nas wspierałeś.!
DZIĘKUJEMY BARDZO I POLECAMY WSZYSTKIM KTÓRYM ZALEŻY NA WSPANIAŁYCH I PROFESJONALNYCH ZDJĘCI KTÓRE BĘDĄ Z WAMI DO KONICA ŻYCIA .! (część 2)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry