Widok

Ślub i sesja zdjęciowa w Rzymie

Był już taki wątek, ale nie mogę odszukać. Jak zorganizować ślubną sesję zdjęciową np. w Rzymie przy okazji wakacji? Skąd wziąć fotografa, kto za co płaci i ile to kosztuje? Robił ktoś z Was coś takiego?

A drugie pytanie jak zorganizować cały ślub gdzieś zagranicą? Samemu, czy przez firmę - oczywiście także pytanie o koszty, chociaż szacunkowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co jest z wami ludzie. Ślub w Rzymie? To takie oklepane. Juz trzeci mój znajomy bierze ślub w Rzymie. Facebook peka od fotek ślubu w Rzymie. Ja rozumiem jak jedna osoba robi cos innego, cos szalonego, ale tu powstaje nasza nowa świecka tradycja. Kazdy chce miec slub w Rzymie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym wolała, co prawda, np w Dubrowniku albo nawet w Paryżu, ale jeśli ktoś chce koniecznie Rzym, to czemu nie? :)
bardzo ok. osoba robiąca zdjęcia w Rzymie, to Beata Zarski, raczej łatwo ją znaleźć w necie, bo my znaliśmy ją w ten sposób.I bardzo nam się podobały zdjęcia i ogólnie podejście do sesji. Zdjęcia nas zachwyciły w każdym razie.
Witam,

100 zł za godzinę pracy.
do tego proszę doliczyć przelot z Gdańska i lot powrotny oraz ew nocleg.
więcej info kontakt@visiongold.pl

Dziękuję, tak się składa, że właśnie trafiłam na to forum i powyższy wpis i mam okazję dopiero teraz, po dwóch latach, podziękować za tę opinię, nawet nie wiedziałam, że istnieje. Dzięki Oliwka, ze zadałaś sobie trud napisania kilku fajnych zdań. Przy okazji zapraszam innych chętnych na sesję ślubną w Rzymie właśnie do mnie. Nadal mieszkam w Rzymie, ale zdjęcia wykonuję w całej Italii, również w Wenecji.
kontakt: bezar@op.pl
tel. 0039 3667265114
Beata

Bene! Mielismy sesję ślubną po audiencji u papieża. Koszt 300 euro. Polecamy.

Inne tematy z forum Kupię

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry