Widok

Smacznego

Byłam tam w zeszłym tygodniu ,obrzydliwe jedzenie, dostałam stare i śmierdzące mięso !!!!!!!
NIE POLECAM.!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13
to może zacznij gotować w domu:)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie jedz miesa. mieso szkodzi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
A ja tą knajpę polecam :) - jeszcze się nie zawiodłem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
A zgłosiłaś obsłudze?
Poza tym, może zawsze jadłaś w McDonaldzie i nagle jak mięso ma zapach to Ci dziwnie? ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jedzenie jest bardzo dobre a jadam często.Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja również bardzo często tam jadam i jedzenie na prawdę dobre. Zwłaszcza to robione na bieżąco. Do tego obsługa petarda, przesympatyczna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Również polecam restaurację Smacznego, ostatnio zamówiłem u nich pizze na spodzie warzywnym i byłem bardzo zadowolony. Ten temat musiał założyć ktoś z konkurencji z nadzieją, że uda mu się oczernić tą restaurację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
jasne,że tak ktoś z konkurencji,jak wam nie pasuje to nie chodźcie tam a nie na forum robicie antyreklame...żałosne bo to się nie sprawdza:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Również polecam, bardzo dobre jedzenie i przesympatyczna obsługa - raz mi się zdarzyło, że na pytanie czy wszystko ok odpowiedziałam, że żeberko jest tłuste i dostałam nową przepyszną porcję bez proszenia o to :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak na całym tym forum. Patrząc po tym co ludzie tu wypisują, śmiem twierdzić, że połowa tego forum ma po 15 lat, druga sprawa to, że to forum jest anonimowe a jak to mówią "kozak w necie, piz** w świecie" i to się sprawdza w 100% w Baninie. Na forum każdy odważny a jak przyjdzie co do czego to można połowie nasr*ć do ogródka i się nie odezwą bo tam ich widać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na jedzenie tam nie można narzekać, choć byłem tylko raz. Ale cenowo moim zdaniem przeginają, za dwie osoby dorosłe i dwójkę malutkich dzieci zapłaciłem sporo więcej niż w Mulku, więc dla mnie wybór jest prosty.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam sie. jedzenie dobre, ale ceny odstraszają.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
też nie polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja polecam bardzo, jedzenie wyśmienite. Ceny normalne. Fakt w fastfood jest może taniej ale czy smacznie i bardziej zdrowo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie polecasz bo? bo tak masz ochotę napisać ? to trochę za mało :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry