Widok
Smacznie acz...
Wszystko co do tej pory kupiłem czyli 2 rodzaje chlebów, brownie, babka cytrynowo-imbirowa i lody było bardzo smaczne i wysokiej jakości.
Lecz tak jak chleby są nietanie to mieszczą się "w rynku" tak już ciasta są, uważam, naprawdę drogie (brownie czy babka).
Miałem też chyba pecha bo w babce, cała mieszanka imbirowo-cytrynowa (pycha) osiadła na dnie ciasta.
Pewnie chleby będę kupował czeto ale ciasta, przy tych cenach, raczej okazjonalnie.
Lecz tak jak chleby są nietanie to mieszczą się "w rynku" tak już ciasta są, uważam, naprawdę drogie (brownie czy babka).
Miałem też chyba pecha bo w babce, cała mieszanka imbirowo-cytrynowa (pycha) osiadła na dnie ciasta.
Pewnie chleby będę kupował czeto ale ciasta, przy tych cenach, raczej okazjonalnie.
Moja ocena
Tomasz Deker
kategoria: Cukiernie i piekarnie
obsługa: 4
oferta: 5
jakość asortymentu: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
Dla mnie przerost formy nad treścią... Bardzo drogo i nie zbyt smacznie!! Zwłaszcza iż na przeciw jest Mielnik który ma o niebo lepsze wyroby i tańsze nie wspominając już o obsłudze.... Może Panie wydające towar w Dekerze są ok ale zawsze siedzi z boku jakaś g*wniara która jest bardzo arogancka w stosunku do klientów i natarczywa.... Ogólnie nie polecam....