Widok
Smacznie lecz bardzo nieprzyjemnie
Pierwszy raz w lokalu byłam ze znajomymi ok. 1 miesiąca temu. Wszystkie zamówione przez nas przystawki i dania główne baaaardzo nam smakowały. Niestety w trakcie jedzenia cała sala wypełniła się szarym dymem z kuchni :( okazało się że lokal nie ma ani klimatyzacji ani wyciągu, więc jedliśmy szybko alby jak najprędzej opuścić lokal. Niestety, zapach i dym przeszedł szybko na ubrania i o ile część z nich można było normalnie wyprać w pralce o tyle płaszcz zimowy musiałam oddać do pralni aby wybawić nieprzyjemny zapach. Tydzień temu postanowiłam dać temu miejscu jeszcze jedną szansę i ponownie wybrałam na kolacje. Niestety... historia się powtórzyła. Jedzenie znowu było bardzo dobre ale płaszcz znowu odniosłam do pralni, bo "siwy dym" unoszący się w lokalu skutecznie przechodzi przez tkaniny.
Jedzenie jest godne polecenia, jednak jeśli do każdego rachunku muszę doliczać koszt pralni, to stanowczo za droga impreza. Szkoda.
Jedzenie jest godne polecenia, jednak jeśli do każdego rachunku muszę doliczać koszt pralni, to stanowczo za droga impreza. Szkoda.
Moja ocena
Chang Thai Street Food
kategoria: Bistro
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 5
wygląd i czystość: -
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.4
* maksymalna ocena 6