Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty Bylam tam z chlopakiem juz 3 raz, bo stwierdzilam ze do trzech razy sztuka....
~Patrycja
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 lipca 2012

koszmarne jedzenie wątek zamknięty tragedia, moja siostra zamówila zapiekanke grecka, koszmar, mieszanka...
~smakosz
-

dodano: 7 czerwca 2012

Nam się podobało wątek zamknięty Byliśmy z narzeczonym na szybkim obiadku, zamówiliśmy pizzę angielską....
~Karolina
-

dodano: 20 maja 2012

dorota - opinia wątek zamknięty Jestem rozczarowana tą "restauracją". Razem z moim chłopakiem...
~dorota
-

dodano: 16 maja 2012

Słabo wątek zamknięty Jadłam w Smakach już kilka razy i do tej pory byłam całkiem zadowolona,...
~Kamila
-

dodano: 23 kwietnia 2012

kiedyś było tak smacznie wątek zamknięty Jeszcze nie tak dawno lubiliśmy tam jeść. Ceny wprawdzie do najniższych nie...
~Ania
-

dodano: 22 kwietnia 2012

Szybko i tanio wątek zamknięty Wpadliśmy ze znajomymi w środku tygodnia żeby zjeść szybki obiad i wszystko...
~aj
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Polecam wątek zamknięty Świetne miejsce, ciekawy, spokojny klimat- dobre miejsce na spotkanie we...
~Bronek
-

dodano: 18 stycznia 2012

Mile zaskoczona !!! wątek zamknięty Jestem mile zaskoczona przystępnymi cenami i pysznym jedzeniem!Może wystrój...
~Kasia73
-

dodano: 11 stycznia 2012

Rozczarowany wątek zamknięty Jestem nie mile rozczarowany wizytą w tej restauracji. Zamówiłem makaron...
~Cinek
-

dodano: 6 listopada 2011

mmm - opinia wątek zamknięty bardzo lubie tam przychodzic! Przystepne ceny, wspaniale promocje, obsluga...
~mmm
-

dodano: 6 listopada 2011

SKANDAL wątek zamknięty (...) Pani ktora tam obslugiwala zachowywala sie w sposob skandaliczny kiedy...
~Asia
-

dodano: 30 października 2011

Tragedia... wątek zamknięty Do smaków świata chodziłam często ze względu na promocje,jednak w środe...
~Ania
-

dodano: 29 października 2011

Super miejsce wątek zamknięty Byłem dzisiaj wieczorem na kolacji z 4 koleżankami,obsługa bardzo szybka,...
~Antykwariusz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2011

Niejadalne wątek zamknięty Filet z piersi kurczaka w orzechach smażony na starym oleju po frytkach....
~Marcin
1

dodano: 28 czerwca 2009

polecam wątek zamknięty urozmaicone menu, tanio i bardzo smacznie; potrawy świeże, robione na miejscu...
~inez
-

dodano: 26 lutego 2011

Smacznie i tanio :) wątek zamknięty Jako zawodowy kucharz, muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony jakością jak...
~kucharzyk
-

dodano: 16 stycznia 2011

Smacznie i tanio wątek zamknięty Od kiedy wprowadzili wieczory za pół ceny jadam tu regularnie. Zawsze po...
~Gisaku
-

dodano: 21 października 2010

smaczne było! wątek zamknięty bardzo miła Pani Kelnerka, przytulne miejsce i smaczne jedzenie :) jedliśmy...
~zagnywacz
-

dodano: 3 października 2010

Polecam, miła obsługa wątek zamknięty Jedzenie trochę drogie, ale dobę :) Wystrój lokalu nie powala jakoś, ale...
~kra
-

dodano: 27 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

26

wątków

do góry