Widok

Smar do amora

jaki? gdzie? i zeby bylo tanio kupic smar do amora? mam manitou black sport, są tam wejscia microlube na kazdej dolnej goleni. Czy oprocz smaru trzeba miec jakis konkretny dozownik? Jezeli nie polecacie robic tego samemu to ile taka przyjemnosc moze kosztowac np. na wysepce?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pojdz do sklepu elektronicznego //tak dokladnie tam // np: na ul zakopianskiej w Gdansku i popros o smar/paste silikonowy // jest to polprzezroczysta substancja i nie powinna zawierac zadnych dodatkow // w elektronice sluzy do smarowania czesci plastikowych i gumowych - z tworzyw sztucznych poprostu nie wchodzi z nimi w reakcje chemiczne //w przypadku amora poprostu nie bedzie uszkadzac uszczelek , elastomerow ,itp . MUSI BYC CZYSTY _BEZ DODATKOW

*** nieczynne *****
dzięki:]

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry