Widok

Smart home

Zna ktos kogos co instaluje tego typu rzeczy? Chce sterowac oswietleniem w domu zwlaszcza w ogrodzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma Progress electric z Somonina specjalizują sie w "inteligentnym domu" Namiary mozna znaleźć wpisując nazwę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To może i ja się zareklamuję :)

Zajmuję się instalacją, tworzeniem i konfigurowaniem urządzeń Inteligentnego Domu.
Wiem co myślisz: "Ale mój dom już stoi, jest wykończony i nie ma przewidzianej do tego instalacji, poza tym kosztuje to krocie." I tu wkraczam ja i technika radiowa. Wiele nowoczesnych produktów Smart Home zaczyna korzystać z komunikacji radiowej typu Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, Z-Wave itp. Jedyne co musimy zapewnić to zasięg i zasilanie.
A więc jeżeli chcesz sterować oświetleniem w salonie czy ogródku, kontrolować zasilanie jakiegoś urządzenia (np. pompa przy basenie) i monitorować jego zużycie prądu, sprawdzać temperaturę pieca czy wilgotność powietrza w domu i robić to wszystko z każdego miejsca na ziemi, to ta oferta jest dla Ciebie.
Moją ulubioną automatyzacją, która daje mi najwięcej satysfakcji jest sterowanie online bramą wjazdową i garażową. Gdy wracam z pracy samochodem, pięć minut przed domem otwieram sobie bramę za pomocą aplikacji na telefonie, dodatkowo będąc w pracy, mogę otworzyć bramę kurierowi aby zostawił paczkę. Proste i funkcjonalne.
Jeszcze na zakończenie dodam że nie trzeba montować od razu całego systemu, jeżeli na początek chcesz sterować np. jednym włącznikiem świateł bo tego potrzebujesz najbardziej w danej chwili - nie ma problemu, zawsze można dodać kolejne rozwiązania później.

TARS
Tel. 579631662
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzieki sprawdze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Co do sterowania to zajrzyj też tutaj https://sklep.vinstal.pl/ Są całkiem spoko opcje jeśli chodzi o sterowanie domem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Kebab (12 odpowiedzi)

Nowy kebab w bojanie ktos cos wie?

Do licznych włascicieli psów (19 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

do góry