Widok
Śmiech na sali - robienie z ludzi idiotów
Niestety NIE POLECAM owej siłowni, nawet największemu wrogowi. Poza niską ceną (84 zł) same nieprzyjemności i rozczarowania. Kupiliśmy karnety wraz z żoną, głównie do cwiczeń cardio o czym pan z obsługi doskonale wiedział. 3 dni po zakupie - NIESPODZIANKA... sprzęt cardio zniknął, na ich miejscu stanął stół do tenisa stołowego. Na nasze pytanie co się stało powiedziano nam, że sprzęt został sprzedany aby zakupic nowy, nowszy... Bez komentarza, 2 tygodnie czekania. W toaletach i łazienkach jest bałagan totalny (grzyb na ścianach) gośc który się tym wszystkim zajmuje nawet nie weźmie do ręki szmaty by przetrzec klejące od brudu urządzenia. W toaletach brak papieru, mydła - jednym słowem standard tragiczny nawet jak na tą cenę (16 zł taniej niż w Pure w Klifie) Przy temperaturze na dworzu -5 w budynku jest bardzo zimno, nie ma w ogóle ogrzewania. Jeden wielki bałagan, brud i tragiczna obsługa, w dodatku podejście do klienta tragiczne (numer ze sprzedanym sprzętem)
Moja ocena
Raf
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: 5
wyposażenie: 2
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 1
2.5
* maksymalna ocena 6
Od stycznia chodzę do Rafu i narzekać nie mogę. Widziałem że sprzęt do cardio zniknął ale jakiś czas temu stoi jakiś inny ( nie wiem nie korzystam z cardio ) Jeśli nie wiesz że Raf się tam przeniósł jakiś czas temu to nic dziwnego że tak piszesz. Widać że coś się dzieje, dodawany jest nowy sprzęt, już widać że będzie niebawem większa przestrzeń, w szatniach się poprawiło.
Są dwa minusy w Rafie - brak szafek na kluczyk i sanitariat.
A poza tym nie ma się czego czepiać, sprzęt solidny, dużo nakładów, fajni ludzie.
Są dwa minusy w Rafie - brak szafek na kluczyk i sanitariat.
A poza tym nie ma się czego czepiać, sprzęt solidny, dużo nakładów, fajni ludzie.