Widok

Śmieci przy Księżycowej

juz kiedyś o tym pisaliśmy ale jak widać od samego pisania problem nie zniknie :-(
Czy ktoś wie do kogo konkretnie w Urzędzie Gminy należałoby ten problem zgłosić?
Zauważyłem taką zależność - im częściej wywożą te śmieci tym szybciej i więcej się ich pojawia.
Rozwiązaniem nie jest zabieranie tych śmieci (choć wiem, że konieczne).
A może po prostu tablica z informacją - "Zostawianie śmieci obok pojemników będzie karane" i dodatkowo kameta rejestrująca wyrzucających i po problemie.

Apeluję też do wyrzucających - to nie jest wysypisko śmieci !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rozpoczełam ten watek na forum . Niestety ludzie sa niereformowalni, wyrzucja i beda wyrzucac śmieci pod kontenery bo to nic nie kosztuje. Powiem tak karac karac po 500 zł i nagrywac kamerą!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba sie przyjzec bo jakis sklep tam wyrzuca calymi zgrzewkami rozny towar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie sklep a ludzie sami robią taki syf
a może najpierw do wójta zaapelować
ALE W BANINIE NIE MA WÓJTA, JEST BURMISTRZ:) ALE NA MARGINESIE. JEST TO RZECZYWIŚCIE OGROMNY PROBLEM. BURMISTRZ W PONIEDZIAŁKI PRZYJMUJE MIESZKAŃCÓW. KIEDYŚ UMÓWIŁAM SIE I PRZYJĄŁ MNIE OD RĘKI. MYŚLĘ, ŻE SZCZEGÓLNIE TERAZ, PRZED WYBORAMI, ŁATWIEJ BĘDZIE TEN PROBLEM ROZWIĄZAĆ. ALE Z DRUGIEJ STRONY, CO MOŻNA ZROBIĆ POZA ZLIKWIDOWANIEM POJEMNIKÓW. KAMERY? CHYBA PRZESADA? MIESZKAŃCY, KTÓRZY WIDZĄ, CO SIĘ DZIEJE, POWINNI NA BIEŻĄCO ZWRACAĆ UWAGĘ, TYM KTÓRZY ZROBILI SOBIE Z TEGO MIEJSCA PUBLICZNY, BEZPŁATNY ŚMIETNIK.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry