Widok

Śmieci przy Księżycowej

juz kiedyś o tym pisaliśmy ale jak widać od samego pisania problem nie zniknie :-(
Czy ktoś wie do kogo konkretnie w Urzędzie Gminy należałoby ten problem zgłosić?
Zauważyłem taką zależność - im częściej wywożą te śmieci tym szybciej i więcej się ich pojawia.
Rozwiązaniem nie jest zabieranie tych śmieci (choć wiem, że konieczne).
A może po prostu tablica z informacją - "Zostawianie śmieci obok pojemników będzie karane" i dodatkowo kameta rejestrująca wyrzucających i po problemie.

Apeluję też do wyrzucających - to nie jest wysypisko śmieci !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rozpoczełam ten watek na forum . Niestety ludzie sa niereformowalni, wyrzucja i beda wyrzucac śmieci pod kontenery bo to nic nie kosztuje. Powiem tak karac karac po 500 zł i nagrywac kamerą!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba sie przyjzec bo jakis sklep tam wyrzuca calymi zgrzewkami rozny towar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie sklep a ludzie sami robią taki syf
a może najpierw do wójta zaapelować
ALE W BANINIE NIE MA WÓJTA, JEST BURMISTRZ:) ALE NA MARGINESIE. JEST TO RZECZYWIŚCIE OGROMNY PROBLEM. BURMISTRZ W PONIEDZIAŁKI PRZYJMUJE MIESZKAŃCÓW. KIEDYŚ UMÓWIŁAM SIE I PRZYJĄŁ MNIE OD RĘKI. MYŚLĘ, ŻE SZCZEGÓLNIE TERAZ, PRZED WYBORAMI, ŁATWIEJ BĘDZIE TEN PROBLEM ROZWIĄZAĆ. ALE Z DRUGIEJ STRONY, CO MOŻNA ZROBIĆ POZA ZLIKWIDOWANIEM POJEMNIKÓW. KAMERY? CHYBA PRZESADA? MIESZKAŃCY, KTÓRZY WIDZĄ, CO SIĘ DZIEJE, POWINNI NA BIEŻĄCO ZWRACAĆ UWAGĘ, TYM KTÓRZY ZROBILI SOBIE Z TEGO MIEJSCA PUBLICZNY, BEZPŁATNY ŚMIETNIK.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

Hocki klocki (110 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

jaki piec wybrać do domu? (97 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry